REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būsite aktyvūs, komunikabilūs ir sugebėsite daug nuveikti. Galbūt kažkuo pasitarnaus gauta informacija, pastebėtas reklaminis skelbimas, tik nepulkite tikėti bet kokia pasitaikančia reklama ir gundytis nebūtinais pirkiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite jautrūs ir nekantrūs. Nieko nespręskite skubotai, nes galite padaryti klaidų arba prišnekėti, ko nederėtų, klaidingai interpretuoti. Prioritetą šiandien teikite šeimai, namams, sodybai, t. y. asmeniniam pasaulėliui.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien atrodysite energingi, žaismingi, ypač vakare. Prioritetą teiksite vaikams, jų problemoms spręsti. Nešykštėsite komplimentų ir mylimam žmogui, tad panašu, jog šauniai kartu praleisite laisvalaikį.

Vėžys Nors atrodysite darbštūs, nestigs iniciatyvos ir pasitikėjimo savimi, kažkas gali strigti, susitrukdyti dėl gedimo ar kolegų nepasirengimo tinkamai dirbti. Seksis realizuoti planą, susijusį su dieta, grožiu ar sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesiseks slėpti simpatijų ir antipatijų, jūsų emocijos bus kaip ant delno. O tai reiškia, kad nepavyks apsimestinis reagavimas ar nesąžiningas žaidimas. Verčiau nuoširdžiai prisipažinkite klydę ar kažko nemokantys. Arba kad mylite.

Mergelė Šiandien svarbu bendrauti taip, kad nekiltų nesusipratimų. Viską, dėl ko tariatės, deratės, išsiaiškinkite iki galo, nepalikite neaiškumų, nes vėliau tai gali kainuoti. Jei ketinate pirkti dovaną, sužinokite, ko žmogus nori, kitaip neįtiksite.

Svarstyklės Šiandien palanku plėsti akiratį, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, tvarkyti reikalus, susijusius su mokslu, turizmu, leidyba, teisėtvarka, užsienio ryšiais. Jei ruošiatės kelionei, nepamirškite pasiimti dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Situacija darbe, kultūros srityje bus gana palanki, tapsite veiklesni. Norėsis didinti savo įtaką, tapti labiau pastebimais, gerbiamais. Arba rūpės ne darbai, o atostogų žygiai. Domėsitės kelionių maršrutais ir dalinsitės įspūdžiais.

Šaulys Dėl kitų žmonių dėmesio, patarimų šiandien turėtumėte pasijusti tvirčiau, saugiau. Svarbiausia, venkite galvoti vien apie rūpesčius, dramatizuoti nesėkmes. Raskite būdų šauniai ir sveikai atsipalaiduoti, pasportuokite.

Ožiaragis Šiandien nesijausite tikri dėl to, ką darote, ko siekiate, ką mylite. Galite pasijusti vieniši ir nesuprasti. Nusiraminimui neieškokite abejotinos kompanijos, nes tai neišeitų į gera. Neverta imtis atsakingų darbų, nes stokosite racionalumo.

REKLAMA

Vandenis Nors jumyse kunkuliuos įtarimai, abejonių gaivalas, po truputį situacija išsigrynins ir kitų žmonių intrigos nebekenks ir nebeskaudins. Vakaras gali būti net aistringai romantiškas, kūrybiškas.

Žuvys Šiandien gali tekti tvarkyti svarbius piniginius, komercinius reikalus, atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus. Neblogai jausite, kur kvepia pinigais ir prestižu. Tačiau jus gali vedžioti už nosies tarpininkai arba "pažadukas" partneris.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų