REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausi Kauno maratono klubo sportininkai šį šeštadienį startuos Nidoje vyksiančiame pusės maratono čempionate. Prie starto linijos stos ir klubo auklėtinis Remigijus Kančys prieš kelias savaites Vilniuje tapęs prestižinės maratono distancijos nugalėtoju aplenkdamas distancijos favoritą Teklu Geto iš Etiopijos, teigiama pranešime spaduai.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš 8 metus Nidoje pirmą kartą bėgau pusės maratono distancijos varžybose. Bendroje įskaitoje atbėgau penkioliktas, bet jaunimo grupėje užėmiau 2 vietą. Įdomu sugrįžti į vietą, kur prasidėjo mano, kaip ilgų distancijų bėgiko, karjera“, - pasakojo R. Kančys.

REKLAMA

Kauno maratono klubas į pajūrį siunčia visą grupę sportininkų. Nidoje vyksiančiame Lietuvos pusės maratono čempionate dalyvaus 16 Kauno maratono klubo bėgikų. Aukščiausios prabos medalio tikimąsi ne tik iš R. Kančio, bet ir iš „Danske Bank Vilniaus maratonas“ pusės maratono distancijos vicečempionės Mildos Vilčinskaitės.

„Nors kūnas dar jaučia nuovargį po Vilniaus maratono bėgimo, bet šį kartą tikiuosi aukščiausios vietos“, - sakė M. Vilčinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno maratono klubas yra privatus lengvosios atletikos klubas, vienijantis tiek profesionalus, tiek mėgėjus. Klubo gretose yra dvi olimpietės – puikius rezultatus šį sezoną demonstruojanti Rasa Drazdauskaitė bei trenere dirbanti Inga Juodeškienė, o taip pat būrys perspektyvių Lietuvos sportininkų.

Vykdydamas sportinę veiklą, klubas taip pat užsiima ir visuomenine veikla: organizuoja tarptautinį renginį „Kauno maratonas“, rengia viešas treniruotes sporto entuziastams bei yra vienas iš „Danske banko bėgimo akademija“ įkūrėjų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų