REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Geras laikas sandoriams, tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buities problemas. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai išplės jūsų galimybių ribas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs, priimkite juos.

REKLAMA

Dvyniai Jei norite, kad pasaulis būtų jums draugiškas, patys ženkite pirmą žingsnį. Neabejokite, jums tikrai pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Vėžys Sėkminga diena, bet rizikuoti turite apdairiai, nepasikliaukite laime. Labiau įsiklausykite į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus.

Liūtas Tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti, nepervertinkite realių savo galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jūsų nuotaika puiki ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, ir diena praeis sklandžiai.

Svarstyklės Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins.

Skorpionas Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite kantresni – šiuo metu greitų pokyčių tikėtis nereikėtų. Būtini kompromisai.

Ožiaragis Ateis netikėta pagalba, tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Vandenis Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę – tai tikrai įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti penktadieniui. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams.

Žuvys Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Geras laikas tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus. Svarbių finansinių sprendimų priėmimą atidėkite rytdienai. Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų