REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV atlikto tyrimo duomenimis, bitkoinai laikomi didelę grąžą galinčia atnešti investicija. Tikimasi, kad jau dabar didelio investuotojų dėmesio sulaukianti virtualioji valiuta artimiausiu metu investuotojų portfeliuose gali užimti dar daugiau vietos, pastebi bitkoinų keityklos Bitmarket.lt analitikai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, mažesni mokesčiai už pervedimus ir didėjantis bitkoinų sistemos efektyvumas lemia vis didesnį jų populiarumą. Tai, kad jie jau naudojami bendrovių tarpusavio atsiskaitymams ir darbuotojų atlyginimams mokėti, didina investuotojų pasitikėjimą ir jau netrukus ši virtualioji valiuta gali tapti dar svarbesne investicijų pasaulio dalimi.

REKLAMA

Neseniai JAV buvo atliktas tyrimas, kuriame investavimo specialistai lygino bitkoinų rinką su kitomis investavimo galimybėmis. Buvo atsižvelgta į investuotojų elgesį ir vyraujančias nuotaikas, įvertinta ir tai, kad išspręstos su mokesčiais susijusios problemos, kurios anksčiau trukdė JAV investuotojams dirbti su bitkoinais.

Tyrėjai padarė išvadą, kad investicijos į šią virtualiąją valiutą gali būti pelningesnės, nei investavimas į įprastus produktus: akcijas, tradicines valiutas, obligacijas ir panašius. Tačiau jie atkreipė dėmesį į tai, kad bitkoinų vertės pokyčius yra sunkiau prognozuoti, nes jie mažai susiję su pokyčiais pasaulio ekonomikoje ir finansų pasaulyje – kitaip nei įprasti investavimo produktai. Šiuo metu bitkoinų keitykloje Bitmarket.lt 1 bitkoinas yra vertas 1111 litų.

„Investicija į bitkoinus labiausiai pasitarnauja kaip gera investicijų portfelio diversifikavimo priemonė, tarnaujanti jame kaip didesnio pelningumo priemonė“, - apibendrina Bitmarket.lt atstovai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų