REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Jūsų laukia įdomus savaitgalis, kai galėsite pasirodyti iš geriausios pusės. Nebijokite rizikuoti ir eksperimentuoti, realizuoti savo idėjas. Meilėje seksis: išsipildys jūsų norai ir svajonės, apie kurias šiuo metu buvote primiršę. Jei esate pavargę, būkite arčiau namų.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Įgyvendinsite savo planus – viskas klostysis nuosekliai. Šeimoje vyraus palanki situacija, lengvai rasite bendrą kalbą ir su savo tėvais, ir su vaikais. Įsimylėjėliams palanku kalbėtis apie ilgalaikius planus – viską, ką šiandien sugalvosite, išsipildys.

REKLAMA

Dvyniai

Sėkmingas ir daug žadantis laikas. Lengvai įveiksite bet kokius sunkumus, o sudėtingose situacijose drąsiai kreipkitės į įtakingus asmenis. Tiesa, asmeninėje sferoje gana sudėtingas laikas, kai jūsų elgesys bus suprantamas kiek kitaip ir tai bus nesusikalbėjimų priežastis.

Vėžys

Būsite pasirengę ryžtingiems veiksmams ir drąsiems sprendimams. Tiesa, susitaikykite ir su tuo, kad viską įgyvendinti reikės vieniems. Harmoningi ir ramūs santykiai su artimaisiais, paprasčiausiai džiaugsitės, kad esate visi kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Stiprios pozityvios tendencijos, jus lydės sėkmė. Turėsite galimybę išspręsti asmenines problemas, susitvarkyti reikalus ir teisingai išsidėlioti prioritetus. Tiesa, koją gali pakišti tinginystė, nors laikas ir palankus pradėti savarankišką komercinę veiklą.

Mergelė

Neužmikite ant laurų – dairykitės aplink, kas darosi: gali atsiverti dar kitos galimybės, kurios suneš jums aukso kalnus. Palankus laikas susitvarkyti šeimyninius reikalus, susitaikyti po ginčų. Būsite labai rūpestingi, ir rūpestis neatrodys priekabus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Galite susidurti su rimtomis šeimyninėmis problemomis: nesutarimai bus tokie ryškūs, kad vis sunkiau rasite bendrą kalbą. Iš dalies tokia situacija kils dėl to, kad jus per mažai dėmesio skiriate savo šeimai. Kuo greičiau išaiškinkite savo veiksmų priežastis.

Skorpionas

Puikus laikas dalykiniams susitikimams, ir deja, visiškai nepalankus romantiniams pasimatymams. Asmeninio gyvenimo problemos bus susijusios su jūsų polinkiu daryti netinkamus sprendimus, ir klausytis kitų žmonių patarimų.

Šaulys

Jūsų atkaklumas ir tikslo siekimas neliks nepastebėti ir jūs pasieksite, ko trokštate. Asmeniniame gyvenime žvaigždės jums bus palankios, todėl jūsų laukia malonus savaitgalis. Ilsėkitės arčiau namų, aplinkos pakeitimas nerekomenduojamas.

REKLAMA

Ožiaragis

Būsite nusiteikę aistringai, būsite užsispyrę, tačiau išradingi – o tai reiškia, kad sėkmė jums tikrai šypsosis. Nebijokite keisti savo įpročių – lankstumas šiuo metu tikrai nepakenks. Santykiai su artimaisiais stabilūs, todėl pykčių ir ginčų tikrai išvengsite.

Vandenis

Neišvengsite problemų asmeniniuose santykiuose: netruks pykčių, nusivylimo. Stenkitės laiku atsikratyti iliuzijų ir neleiskite sau įtarinėti visko – būsite linkę patys bloginti situaciją, kuri ir taip yra sudėtinga. Būkite atidūs ir įvertinkite viską, prieš žengdami lemiamą žingsnį.

Žuvys

Palankus laikas, tačiau jus lydės sumažėjęs gyvybinis tonusas. Venkite užsiėmimų, kurie vargins ir atims iš jūsų jėgas. Finansinė padėtis liūdins: teks riboti pirkinius ir pramogas. Jums šiomis dienomis būs labai naudinga artimųjų parama – nusipelnykite jos. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų