REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienio vakarą poilsio ir pramogų komplekse „IDW Esperanza Resort“ buvo atidarytas 22-asis Lietuvos krepšinio lygos sezonas, rašo lkl.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu buvo pristatytos visos 11 komandų žaisiančių lygoje. Šiemet LKL čempionatas vyks keturių ratų sistema, nei vienai ekipai nebus suteiktos jokios išlygos ir vien reguliariajame sezone klubai sužais daugiau nei 220 rungtynių. Komandas kovoti motyvuos ir rėmėjų įsteigti solidūs piniginiai prizai.

REKLAMA

Renginyje kalbas sakė ir sėkmingo sezono linkėjo Seimo pirmininko pavaduotojas Vydas Gedvilas, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas, LKL įkūrėjas ir pirmasis prezidentas Šarūnas Marčiulionis bei kiti krepšinio ir verslo bendruomenės atstovai.

Šventės metu LKL prezidentas Remigijus Milašius ir generalinis direktorius Romualdas Brazauskas už nuopelnus Lietuvos krepšinio lygai aukso ženkleliu apdovanojo buvusį LKL prezidentą Šarūną Kliokį bei generalinį direktorių Liną Gilį.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krepšinio lyga kartu su gausiu būriu rėmėjų pasirašė memorandumą, dėl LKL idėjų ir vertybių vystymo bei plėtojimo. Susirinkusiems svečiams taip pat buvo pristatytas naujasis generalinio rėmėjo logotipas.

„BEKO didžiuojasi pratęsdamas bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio lyga ir būdamas generaliniu rėmėju. Be to, daugelis tikriausiai pastebės, jog BEKO logotipas šio sezono bendrame BEKO LKL logotipe yra kitoks – atsinaujinęs. Jis simbolizuoja dinamišką ir novatorišką BEKO prekės ženklo idėją. BEKO tiki, kad tai yra tarsi naujas ir jaudinantis jo istorijos etapas, paremtas tikėjimu, jog BEKO įkvepia geresniems pokyčiams. BEKO logotipas pasikeitė siekiant atspindėti visuomenei savo augimą, reikšmingumą savo srityje ir pasaulyje, komunikuoti modernių technologijų efektyvumą ir patikimumą“, – teigė „BEKO“ atstovai.

Vakaro kulminacija tapo naujosios LKL čempionų taurės pristatymas. Ji buvo atplukdyta valtimi iš šalia esančio Ungurio ežero. O sulig jos iškėlimu buvo paskelbtas naujojo sezono startas, kurį vainikavo fejerverkų ir muzikos šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų