REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė atnaujinusi vaizdų tvarkymo platformą „irista“. Ši platforma, veikianti virtualios saugyklos pagrindu, buvo pristatyta birželio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad atnaujinta „irista“ papildyta įvairiomis naujomis funkcijomis: dabar ja paprasčiau naudotis planšetiniuose kompiuteriuose, platformoje galima susikurti nuotraukų knygą, ji turi tiesioginį ryšį su „Canon“ fotoaparatais, kuriuose veikia belaidis ryšys.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, fotoaparatuose, turinčiuose belaidį ryšį, bus galima nuotraukas kelti tiesiai į „irista“ platformą. Nuo 2014 m. gruodžio atnaujinta platforma veiks su daugeliu įrenginių ir bus pritaikyta įvairiausiems populiariems „iOS“ ir „Android“ planšetiniams kompiuteriams. Patobulinus vartotojo sąsają visomis „irista“ funkcijomis bus galima naudotis ir planšetiniuose kompiuteriuose. Atnaujinta „irista“ platforma atitiks įvairaus dydžio ekranus.

REKLAMA
REKLAMA

„irista“ susieta su „Adobe Lightroom“ programa. Su „Lightroom“ pataisytus vaizdus bus galima įrašyti tiesiogiai į „irista“. Platformoje veiks ir kitos „Lightroom“ funkcijos, pavyzdžiui, XMP formato duomenų publikavimas, XMP duomenų paieška, leidžianti filtruoti vaizdus pagal „Lightroom“ metaduomenis, ir pakartotinai programoje „Lightroom“ pataisytų nuotraukų sinchronizavimas.

Taip pat nuo gruodžio mėnesio platformoje „irista“ iš saugomų nuotraukų bus galima kurti nuotraukų knygas. Tereikės pasirinkti norimus vaizdus, dizaino reikalavimus bei pateikti užsakymą. Taip pat bus galima vaizdus spausdinti tiesiai iš „irista“ platformos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pradinėje pakopoje siūloma 10 GB talpos nemokama laikmena, o pažengę entuziastai arba naudotojai profesionalai, kuriems reikia daugiau vietos, gali rinktis iš dviejų išplėstinės talpos variantų. Galima rinktis 50 ir 100 GB pakopas. Jų kainos tokios: iki 50 GB – 4,99 € už mėnesį arba 49,00 € už metus, iki 100 GB – 10,99 € už mėnesį arba 109,00 € už metus, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų