REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portale „Balsas.lt“ pristatoma rubrika – „Mokyklinė anketa“.

Portale „Balsas.lt“ pristatoma rubrika – „Mokyklinė anketa“.

REKLAMA

Kartu su žinomais Lietuvos žmonėmis grįšime į laikus, kai mokykliniuose sąsiuviniuose būdavo užrašomi atsakymai į kartais visai ne vaikiškus klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Į mokyklinės anketos klausimus šį kartą atsakė atlikėjas, aktorius Vidas Bareikis.

1. Vardas, pavardė: Vidas Bareikis

2. Pravardė: Niekada neturėjau. Dabar kai dirbu su buvusiais kursiokais aktoriais - mane vadina gerb. Režisierius arba MAESTRO.

REKLAMA

3. Gimimo data, zodiako ženklas: 1986 03 21 Avinas

4. Tėvų, brolių, seserų vardai: Tėtis - Vidutis. Mama- Kristina. Brolių ir seserų- nėra.

5. Tavo mėgstamiausias valgis ir gėrimas? Valgis - blynai su šviežių braškių uogiene. Gėrimas- šaltas pienas.

6. Mėgstamiausia spalva? Juoda.

7. Svajonių šalis? Lietuva, vėliau - New York, dar vėliau - Naujoji Zelandija.

8. Kokia tavo didžiausia svajonė? Būti nemirtingu.

9. Tavo simpatija? Mano žmona Jurga.

10. Antipatija? „Radistai“.

11. Hobis? Sportas: street workout, krepšinis.

12. Geriausi draugai? Sūnus Adas, žmona Jurga, Ainis , Milda, Paulius , Monika, Dovydas, Vainius, Elzė, Eglė, Emilija, Aldutė, Tomas, Mantas, Evelina, Marius, Laurynas, Airida, Indrė, Loreta, Josh, Nijolė.

REKLAMA
REKLAMA

13. Mėgstamiausios grupės, atlikėjai? Radiohead, James Blake, Tiger Lilies , Dresden Dolls, Die Antwoord, White Strypes ir daug daug daug Hip hop’o.

14. Mėgstamiausi filmai, aktoriai? 2001 m. Odisėja (S.Kubrick), „Taxi Driver“, visas Lars von Trier, dokumentiniai filmai. V.Visockij, Tom Hardy, A. Storpirštis, R. De Niro, Jack Nickolson.

15. Tavo gerosios charakterio savybės? Darbštumas, užsispyrimas, sugebėjimas matyti ir įvardinti situacijas taip, kaip jos atrodo iš tiesų.

16. Blogosios charakterio savybės? Sistemingumo stoka, kartais išlendanti agresija, noras , kad viskas būtų tik taip kaip man atrodo, noras režisuoti ne tik savo gyvenimą, bet ir aplinką bei aplinkinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17. Be kokių trijų dalykų negalėtum išgyventi? Sporto, Veiklos ir tų momentų, kai kažkas pasiseka, arba kažkam šalia būna labai gera ir užplūsta tas momentinis absoliutaus gerumo jausmas (kažkiek skamba kaip sexas, bet aš dar ir apie tą kitą jausmą)

18. Ar turi vaikiną, merginą, vyrą, žmoną? Parašyk vardą! Mergina-žmona - Jurga.

19. Atminimas ir palinkėjimas. Dėkoju už anketą ir linkiu, kad tie, kurie dabar skaito šį sakinį, suprastų, kad visi esam vienodi, ir jei pakiltum virš savo kompleksų, problemų, ego ir pan. bent per 500 metrų į orą - suprastum, kad tu esi tik mažas taškiukas, kurio viduje dedasi daug visokių mikro uraganų, bet iš esmės esi niekas ir tada pasidarytų daug lengviau. O tada lieka tik MEILĖ, MUZIKA IR LAIKAS.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų