REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 25 dieną Vilniuje konferencijų centre Radisson Blu Hotel Lietuva vyksiančioje parodoje „TARPTAUTINIŲ STUDIJŲ DIENOS“ moksleiviai ir jų tėveliai galės susitikti su Plymouth College direktoriaus pavaduotoja Ms. Sarah Dunn ir gauti išsamią informaciją apie mokslo ir sporto galimybes šioje elitinėje mokykloje.

REKLAMA
REKLAMA

Plymout College - tai privati Anglijos vidurinė mokykla kur moksleiviai mokosi pagal bendrojo išsilavinimo programas (GCSE, A-level, IB). Čia taip pat sudarytos puikios mokymosi ir treniravimosi sąlygos sportininkams - plaukikams, šuolininkams į vandenį, šiuolaikinės penkiakovės atstovams, fechtuotojams, regbio ir krepšinio žaidėjams. Plymouth College lietuviams žinomas tuo, kad čia mokosi ir treniruojasi Lietuvos „auksine žuvele“ vadinama olimpinė plaukimo čempionė Rūta Meilutytė.

REKLAMA

Nepaisant to, kad tai privati mokykla, gabiausiems ir geriausių sporto rezultatų pasiekusiems moksleiviams gali būti suteikiamos stipendijos iki 100 % padengiančios mokslo ir apgyvendinimo išlaidų.

Parodos metu, 18 valandą kviečiame į seminarą „Plymouth College – the school of academic excellence and Olympic champions”, kuriame direktoriaus pavaduotoja ir Sporto departamento direktorė Ms Sarah Dunn pristatys koledžą bei unikalią sportininkams skirtą programą, pagal kurią sudaromos sąlygos pasiekti geriausių rezultatų sporte ir moksle; taip pat pristatys bendrojo lavinimo programas (GCSE, A-level, IB), papasakos apie koledže veikiančius 70 popamokinės veiklos klubus. Plymouth College - tai gabių moksle ir sporte moksleivių mokykla.

Reikalinga išankstinė registracija į seminarą. Taip pat lankytojai kviečiame registruotis ir individualiems susitikimams. Kontaktai registracijai: tel. 85-2690056, el.paštas [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų