REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jūsų poreikiai ūgtels labiau nei galimybės. Tam tikra prasme gali tekti rinktis, kas jums svarbiau. Beje, į jūsų dėmesį, pasiūlymus dominantis žmogus gali sureaguoti ne taip, kaip tikitės. Regis, dėl to šiek tiek įsižeisite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Patirsite daug įtampos, jei laikysite egzaminą, dalyvausite darbo konkurse, interviu, teiksite ataskaitas, vyksite į komandiruotę ar pan. Galite tapti atpirkimo ožiu už svetimas klaidas. Dėl savo impulsyvumo galite sukelti avariją.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad išvengtumėte nemalonumų. Vakaras netinkamas aiškintis santykius su artimaisiais, laidyti kritikos strėlėmis, nes visi būsite labai opūs ir įžeidūs. Užteks žiežirbos ir įsiplieks gaisras.

Vėžys Galimi konfliktai dėl per didelio jūsų partnerio ar vaikų apetito brangiems daiktams, pramogoms ar nepritarimo jūsų planams, pirkiniams. Jei trenksite durimis ir išeisite ieškoti naktinių nuotykių, jų rasite. Tik iš anksto pagalvokite apie pasekmes.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Įtempta diena. Darbų bei rūpesčių netrūks. Jei jaučiate, kad nesusitvarkote su užduotimis dėl per didelio nerimo, svarbų reikalą ar interviu verčiau atidėkite rytojui. Saugokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama.

Mergelė Kažkokia naujiena gali jus sutrikdyti, išmušti iš pusiausvyros. Vargu ar ją išlaikysite, jei teks bylinėtis, duoti parodymus ar aiškintis dėl trikdžių darbe, konkuruoti su kitais dėl norimo posto ar pan. Ypač nervingi būsite vakare.

Svarstyklės Sudėtinga diena. Nuo finansinių dalykų smarkiai priklausys santykiai su sutuoktiniu, mylimu žmogumi, vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien sulauksite reikalavimų, spaudimo, pretenzijų iš aukštesnio statuso asmenų. Gali kliūti tuo atveju, jei pažeidėte įstatymą ar kokias taisykles, darėte ką nors nelegalaus, plagijavote rašto darbą ar pan.

Šaulys Bus nelengva išsisukti nuo keblaus pokalbio, tam tikro egzaminavimo, provokacijų ar patikrinimų. Savitvarda ir nuojauta jums padės rasti išeitį iš kebliausios situacijos bei patarti kitiems. Vakare verčiau būkite ten, kur saugu, venkite rizikos.

Ožiaragis Nusimato darbai, už kuriuos gausite greitą atlygį. Jūsų pastabos, patarimai padės kitiems žmonėms geriau susivokti situacijoje. Kita vertus, labai pavargsite nuo žmonių, nes pasitaikys itin pretenzingų. Atsargiai elkitės su technika.

REKLAMA

Vandenis Aplinkiniai gali versti jus prisiimti atsakomybę ar apsispręsti svarbiu klausimu gana nepalankiomis sąlygomis. Tokiu atveju kils nesusipratimų. Jų bus ir tuomet, jei vartosite alkoholį, netausosite technikos, kitų daiktų bei savo sveikatos.

Žuvys Pajusite, jog turite įtempti jėgas, kad išlaikytumėte savo padėtį ar ginamą poziciją. Tuo tarpu aplinkiniai bus linkę daug reikalauti ir kritiškai vertinti. Verčiau nekonfliktuokite, nes tai gali baigtis labai blogai. Saugokite sveikatą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų