REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvoje populiariausia išlieka valdančioji socialdemokratų partija, o labiausiai smunka jų partnerių koalicijoje Darbo partijos populiarumas, rodo šeštadienį paskelbti apklausos rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, už kurią partiją balsuotų rinkimuose į Seimą kitą sekmadienį, socialdemokratus įvardijo 21 proc. tyrimo dalyvių. Antroje vietoje liko valdančioji „Tvarkos ir teisingumo“ partija su 11,8 proc. rinkėjų parama. Trečią ir ketvirtą vietas užima opozicinės Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų ir Liberalų sąjūdžio partijos, jos turi atitinkamai 9,2 proc. ir 7,8 proc. paramos. Šių politinių partijų populiarumas rugsėjį, lyginant su liepa, pasikeitė nežymiai.

REKLAMA

„Lietuvos ryte“ skelbiamos apklausos duomenimis, per kelis mėnesius labiausiai smuko Darbo partijos populiarumas - šiuo metu už ją balsuotų 6,6 proc. rinkėjų, liepą partijos populiarumas buvo 9,7 procento.

Tyrimas parodė, kad penkių procentų slenkstį peržengtų ir į Seimą taip pat patektų Valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Tyrimo metu ji sulaukė 5,7 proc. respondentų paramos.

„Vilmorus“ apklausa atlikta rugsėjo 10-15 dienomis. Tyrimų bendrovės vadovas Vladas Gaidys BNS šeštadienį sakė, kad buvo apklausti 1035 žmonės.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų