REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varėnos „Ūlos“ rankininkai 2014-2015 metų sezoną pradeda atsinaujinę – komandos vyr. trenerio vairą perėmė vienas geriausių visų laikų Varėnos „Ūlos“ rankininkų Tautvydas Mikalauskas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Jis praėjusį sezoną buvo vienas iš „Ūlos“ ekipos naudingiausių žaidėjų, tačiau šį sezoną pasiryžęs daugiau vadovauti komandai už aikštės ribų.

REKLAMA

Tai labai daug patirties turintis rankininkas. Jis 2001-2002 m. buvo pripažintas geriausiu Varėnos rajono metų sportininku. Atstovaudamas Kauno „Granitui-Kariui“, 2001 m. tapo Lietuvos čempionu, o 2002 m. pasaulio kariškių vicečempionu. 2003-2010 m. varėniškis žaidė Lietuvos rinktinėje, atstovavo Italijos ir Ispanijos profesionaliems rankinio klubams.

„Tautvydas Mikalauskas yra įtrauktas į žaidėjų paraišką, tačiau pats aikštėje kažin ar pasirodys. Jam patikime vyr. trenerio postą. Tai puiki proga pradėti trenerio karjerą. Jis ir praėjusį sezoną man daug padėjo, perteikė daug patirties jaunimui“, – pabrėžė praėjusį sezoną „Ūlos“ vyr. trenerio pareigas ėjęs Rolandas Markinas.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarasis sakė, jog dabar daugiau užsiims klubo vadybos reikalais, tačiau, esant reikalui, pavadovaus ir komandai.

„Kai reikės mano pagalbos treniruojant ekipą, tikrai nenusigręšiu. Juk dirbame dėl bendro labo. Norime, kad Varėnos „Ūlos“ rankininkai kuo geriau reprezentuotų savo miestą, rodytų aukšto lygio rankinį ir pakovotų dėl apdovanojimų“, – sakė R. Markinas.

Jau rugsėjo 20 dieną (šeštadienį) Varėnos rankininkai varžysis dėl Lietuvos rankinio supertaurės. Tai pirmą kartą Lietuvos rankinio istorijoje organizuojamos tokio pobūdžio varžybos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šios varžybos vyks Varėnos Ąžuolo gimnazijos sporto salėje (Basanavičiaus g. 33).

Dėl vyrų supertaurės nuo 16 val. grumsis Lietuvos čempionas Klaipėdos „Dragūnas“ ir LRT taurės laimėtojai – Varėnos „Ūlos“ rankininkai. Nugalėtojai paaiškės per vienerias varžybas. Dvikovą transliuos www.sportotv.lt.

Šioms varžyboms varniškiai ruošiasi itin atsakingai.

„Tai istorinis įvykis. Esame rimtai nusiteikę pakovoti dėl pirmojo sezono trofėjaus. Kuo geriau sužaisti namuose – garbės reikalas“, – sakė R. Markinas.

„Ūlos“ ekipa šiemet pasistiprino: iš Estijos į gimtąją Varėną sugrįžo Gražvydas Sereičikas, komandą papildė penki jauni ir perspektyvūs Varėnos sporto mokyklos auklėtiniai: Laurynas Petrušis, Deivas Eidukonis, Dominykas Balionis, Gytis Valentukevičius ir Kęstas Leikauskas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų