REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Los Angeles Lakers“ vadovai suka galvas dėl komandos ateities. Be Kobe Bryanto tai – jauni žaidėjai, siekiantys daugiau minučių aikštėje ir įrodyti savo vertę NBA. Šiai kategorijai krepšininkų priklauso ir „Houston Rockets“ puolėjas Donatas Motiejūnas, rašo lakersnation.com.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu Talkbasket.net lietuvis įvardijo „Lakers“ kaip komandą, į kurią norėtų persikelti, jei išsiskirtų jo keliai su „Rockets“. „Veikiausiai norėčiau atvykti į Los Andželą, nes čia nėra rimtų aukštų žaidėjų ir galėčiau gauti daugiau laiko žaisti. Turiu galvoje „Lakers“, o ne „Clippers“, - teigė D. Motiejūnas.

REKLAMA

Lietuvos rinktinės puolėjas per du sezonus Hiustone vidutiniškai per rungtynes žaidė po 14 minučių, o pastarąjį sezoną dėl Terrence‘o Joneso prarado ir kone visas minutes kaip atsarginis žaidėjas. Per praėjusias atkrintamąsias varžybas aikštėje D-Mo taip ir nepasirodė.

Ar turėtų D. Motiejūnas šansą „Lakers“ ekipoje? Tikriausiai taip, nes sunkiojo krašo puolėjo pozicijoje nėra didelio pasirinkimo, o tarp aukštaūgių nė vienas nėra tvirtas starto penketo žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Lakers“ vasarą pasirašė sutartį su buvusiu „Rockets“ nariu Jeremy Linu, tačiau nepanašu, kad tą patį legendinei komandai pavyktų padaryti ir su lietuviu. Hiustono klubas turi pirmenybę išlaikyti D. Motiejūną ir, turint galvoje, kad didžioji atlyginimų dalis mokama žvaigždėms Jamesui Hardenui ir Dwightui Howardui, panašu, jog lietuvį jie norės išlaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų