REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo spalio 1 dienos TEO išmaniosios ir skaitmeninės televizijos žiūrovai matys naują kanalą „Dožd“ (rus. lietus). Lietuvos radijo ir televizijos komisija patenkino TEO prašymą suteikti jai nepriklausomo Rusijos kanalo retransliacijos Lietuvoje teises.

REKLAMA
REKLAMA

TEO yra pirmasis nacionalinio masto retransliuotojas Lietuvoje, įtrauksiantis „Dožd“ į pagrindinį savo televizijos kanalų rinkinį.

REKLAMA

Ilgametę patirtį turinčių žurnalistų valdomas kanalas transliuoja reportažus apie Rusijos aktualijas, įvykius Ukrainoje ir yra nepageidaujamas daugelio didžiųjų Rusijos televizijos operatorių.

Maždaug 70 proc. transliacijos laiko skiriantis tiesioginėms laidoms, šis nepriklausomas televizijos kanalas, tikimasi, taps itin populiariu tarp rusakalbių Lietuvos piliečių.

„Dožd“ programų tinklelyje vyrauja žinių, analitinės, pokalbių ir diskusijų laidos. Ne taip aktyviai naujienas sekantys žiūrovai naująjį kanalą galės įsijungti ieškodami įdomios dokumentikos, koncertų, knygų apžvalgų. „Dožd“ bus transliuojamas 24 valandas per parą.

Nuo spalio 1 dienos TEO skaitmeninės televizijos žiūrovai matys ir naują populiarų JAV pramoginį kanalą „Fox“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų