REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užupio meno inkubatorius (UMI) kviečia moksleivius bei studentus, pamokų ar paskaitų metu piešiančius užrašų sąsiuviniuose, pristatyti savo darbus Mokytojų dienai skirtoje parodoje. Piešimas sąsiuviniuose daugeliui moksleivių / studentų yra neatskiriama mokymosi proceso dalis. Kartais piešiniai gimsta nesąmoningai, kartais - vystomi ir komponuojami pagal autoriaus uždavinius. Abiem atvejais juose lieka vizualios gyvenimo nuotrupos, kasdienės kultūros ženklai.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurse gali dalyvauti visi šiuo metu besimokantys moksleiviai bei studentai. Jiems tereikia atnešti savo piešinius, atliktus sąsiuviniuose pamokų / paskaitų metu. Už parodos kokybę atsakinga 5 žmonių komisija atrinks darbus eksponavimui bei išrinks šio konkurso laureatus, kurie bus apdovanoti Užupio prizais.

REKLAMA

Konkurse gali dalyvauti visi norintys, tereikia iki rugsėjo 26 dienos pristatyti savo darbus į Užupio galeriją „Galera“ (Užupio g. 2A, veikia pirmadieniais - penktadieniais 11 - 17 val.) arba nuskenuoti ir atsiųsti el. paštu [email protected], nurodant savo vardą, pavardę arba pseudonimą, mokymosi vietą bei klasę / kursą ir gimimo metus.

Užupio meno inkubatorius (UMI) yra didžiausias meno centras Užupio Respublikoje, kurios misija skatinti visuomenės kūrybiškumą, o galerija „Galera“ yra viena lankomiausių Vilniaus mieste. Čia siekiama rengti ne tik personalines menininkų parodas, bet ir pristatyti reiškinius, kurie šiuo metu lieka kultūros ir meno paraštėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų