REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį savaitgalį, rugsėjo 13 dieną, JAV, Naujojo Džersio valstijoje, Rahway mieste vykusiame tarptautiniame Muaythai turnyre „The Warrior's Cup XXI “– kaunietis, sporto klubo “Titanas” auklėtinis Deividas Danyla, "išplėšė" Muaythai pasaulio profesionalų čempiono diržą iš ilgiausiai JAV kovojančio ( 22 metus ) sportininko Rami Ibrahimo dar vadinamo kaip "arabiškas košmaras", teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Per savo sportininko karjerą Rami Ibrahimas laimėjo 149 dvikovas iš kurių 45 priešininkų nokautais, patyrė tik 24 pralaimėjimus ir 5 lygiąsias. Pagrindinėje vakaro kovoje Deividas Danyla surėmė pirštines su Rami Ibrahimu dėl jam priklausančio pasaulio Muaythai čempiono titulo - legendinio W.B.C "International Challenge" diržo ir jau antrame raunde smūgiu alkūne iš posūkio nukautavo čempiono titulą gynusį Rami Ibrahimą.

REKLAMA

Dvikova vyko pagal profesionalias Muaythai taisykles, 5 raundai po 3 minutes. Tačiau nugalėti ilgiausiai JAV kovojantį priešininką Deividui Danylai prireikė tik poros raundų. Pirmavęs taškais lietuvis, priešininką smūgiu alkūne iš posūkio pasiuntė į nokautą, po kurio jis nebegalėjo tęsti kovos.

"Šiai dvikovai ruošiausi šešias savaites, žinojau koks tituluotas ir patyręs bus mano priešininkas. Rezultatu esu patenkintas ir manau, jog pasirodyti išėjo išties puikiai, nes išplėšiau čempiono diržą iš labai patyrusio priešininko" - po kovos džiaugėsi D. Danyla.

REKLAMA
REKLAMA

Po kovos Lietuvos kovotojas tryško entuziazmu ir gera nuotaika. Iš tolimosios Čikagos grįžtantis į Lietuvą ir kartu su savimi parsivežantis pasaulio profesionalaus Muaythai čempiono diržą, Deividas Danyla ir toliau garsins Lietuvos vardą, nes jau rugsėjo 21 - 28 dienomis jis atstovaus Lietuvą Krokuvoje, Lenkijoje, 2014 metų Europos Muaythai čempionate.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų