REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Startuoja UEFA Čempionų lygos A-D grupių kovos

Prognozės

Futbolo sirgaliai ir vėl sulaukė savosios šventės – šiandien prasideda prestižinės UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynės. Savo kovas Senojo žemyno turnyre pradės A-D grupių komandos. Taip pat į kovą stoja praėjusio sezono nugalėtojai Madrido „Real“ futbolininkai.

REKLAMA
REKLAMA

A grupė

Grupėje – Turino „Juventus“, Madrido „Atletico“, Pirėjo „Olympiacos“ ir „Malmo“. Beveik visi specialistai sutiktų, kad favoritės – „Juventus“ ir „Atletico“ ekipos, tačiau prisiminus praėjusį sezoną, kuomet „Bianconeri“ vienuolikė buvo eliminuota Stambulo „Galatasaray“, kyla klaustukų. Be jokios abejonės, ryškus favoritas yra „Atletico“, kuris praėjusį sezoną nužygiavo iki finalo ir tik ten po pratęsimo pralaimėjo.

REKLAMA

Prognozė:

1. Madrido „Atletico“

2. Turino „Juventus“

3. Pirėjo „Olympiacos“

4. „Malmo“

B grupė

Šioje grupėje varžysis „Basel“, „Liverpool“, „Ludogorets“ ir Madrido „Real“ klubai. Šiame ketvirtuke taip pat aiškūs favoritai ir autsaideriai. Dėl pirmosios vietos turėtų vykti nuožmi kova, mat į ją realiausiai taikosi „Liverpool“ ir čempionai Madrido „Real“ futbolininkai. Pastaruoju metu Carlo Ancelotti auklėtiniai rungtyniauja nesėkmingai, tačiau jie bet kokiu atveju yra pagrindiniai pretendentai į pirmąją vietą, o „Liverpool“ – į antrąją. Dėl trečiosios vietos ir patekimo į UEFA Europos lygą taip pat nusimato įdomi kova.

REKLAMA
REKLAMA

Prognozė:

1. Madrido „Real“

2. „Liverpool“

3. „Basel“

4. „Ludogorets“

C grupė

C grupė iš pirmo žvilgsnio atrodo pati nepajėgiausia iš visų keturių, tačiau taip tik pirmas įspūdis. Ryškaus favorito čia nėra ir visos keturios šios grupės komandos turi vienodus šansus žengti į aštuntfinalį. Tai – Lėverkuzeno „Bayer“, Lisabonos „Benfica“, „Monaco“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“. Prognozuoti sunku, tačiau galime teigti, kad daugiausiai sunkumų šioje grupėje gali iškilti „Monaco“ ekipai, kuri po ilgos pertraukos ir vėl sugrįžta į Čempionų lygą, bet praradusi du svarbius žaidėjus – Radamelį Falcao ir Jamesą Rodriguezą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prognozė:

1.Lisabonos „Benfica“

2. Lėverkuzeno „Bayer“

3. Sankt Peterburgo „Zenit“

4. „Monaco“

D grupė

Londono „Arsenal“, Dortmundo „Borussia“, Briuselio „Anderlecht“ ir Stambulo „Galatasaray“ – grupė iš ties intriguojanti ir žadanti įdomių dvikovų. Žiūrint į vardus, favoritai yra „Arsenal“ ir „Borussia“ klubai, tačiau „Galatasaray“ moka ir gali nustebinti visus savo varžovus, o dar žinant, kad prie turkų vairo – Europos vicečempionas Cesare Prandelli. „Anderlecht“ šioje grupėje turėtų įgauti autsaiderio etiketę, tačiau kamuolys yra apvalus ir nuvertinti nei vienos komandos neverta.

REKLAMA

Prognozė:

1.Londono „Arsenal“

2. Dortmundo „Borussia“

3. Stambulo „Galatasaray“

4. Briuselio „Anderlecht“.

Visi antradienio susitikimai:

„Olympiacos“ – „Atletico Madrid“

„Juventus“ – „Malmo“

„Liverpool“ – „Ludogorets“

„Real Madrid“ – „Basel“

„Monaco“ – „Bayer“

„Benfica“ – „Zenit“

„Galatasaray“ – „Anderlecht“

„Borussia“ – „Arsenal“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų