REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A. Sakalas ruošiasi vesti trečią kartą

Jaunoji – kone dvigubai jaunesnė

Nepriklausomybės akto signataras Aloyzas Sakalas ruošiasi vestuvėms su kone dvigubai jaunesne žurnaliste Daiva Norkiene.

Nepriklausomybės akto signataras Aloyzas Sakalas ruošiasi vestuvėms su kone dvigubai jaunesne žurnaliste Daiva Norkiene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys, vienas Lietuvos socialdemokratų partijos atkūrėjų, o dabar jos garbės pirmininkas, Nepriklausomybės akto signataras, kelių kadencijų Seimo narys, europarlamentaras A. Sakalas, kuriam vasaros viduryje sukako 83-eji metai, ruošiasi vesti kone 40 metų jaunesnę laisvai samdomą žurnalistę Daivą Norkienę.

REKLAMA

Pats politikas būsimų vestuvių tema nedaugžodžiauja. Į naujienų portalo balsas.lt klausimą, ar tikrai rengiasi trečią kartą vesti, A. Sakalas atsakė: „Taip. Ir dėkim tašką. Aš asmeninių reikalų nekomentuoju“.

Nedaug atviresnė ir būsimoji nuotaka D. Norkienė. Paprašyta patvirtinti, kad ruošiasi susituokti su A. Sakalu, ji sakė: „Kad tai yra numatyta ir numatyta data – yra tiesa“. Moteris pakartojo A. Sakalo žodžius: „Apie asmeninius reikalus mes esame nutarę nekalbėti“.

REKLAMA
REKLAMA

Portalo balsas.lt žurnalistams seniai išsiskyrusi D. Norkienė sakė nesibaiminanti, jog jos ketinimams kurti naują šeimą gali nepritarti dukra.

„Mano vaikas yra labai savarankiškas protingas žmogus ir išaugintas tokia dvasia, kad nemano turintis teisę laužyti ar varžyti kitų žmonių, asmenybių laisvę. Tarp tų žmonių ir asmenybių yra ir mamos“, – sakė ji. Sužinoti, kada pora ketina susituokti nepavyko ir iš buvusių A. Sakalo bendrapartiečių. „Taip, girdėjau, kad jis ruošiasi vesti. Tačiau kada numatytos vestuvės nežinau, nesu toks artimas jo bičiulis“, – sakė vienas politiko bendražygis iš tų laikų, kai buvo atkurta Socialdemokratų partija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garbaus amžiaus politikui tai bus jau trečioji santuoka. Antroji A. Sakalo žmona Rita Kučinskaitė-Sakalienė, kuri buvo pirmoji Vytauto Landsbergio sutuoktinė, anapilin išėjo šios vasaros pradžioje.

Būsimoji Sakalienė – 47-erių lmetų laisvai samdoma žurnalistė D. Norkienė yra dirbusi įvairiuose leidiniuose, taip pat Lietuvos socialdemokratų partijos informacijos centre. Jai tai bus antroji santuoka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų