REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus šiek tiek daugiau nei dviem savaitėms iki paskutinio Lietuvos ralio čempionato etapo ir išvažiuojamojo Baltarusijos etapo „Rally Classic“ Druskininkai 2014, kuris vyks spalio 3-4 dienomis, startuoja prekyba bilietais, teigiama panešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 3-4 dienomis paskutiniame nacionaliniame ralio čempionato etape „Rally Classic“ Druskininkai 2014 po 10-ties lemiamų greičio ruožų paaiškės, kas šį sezoną buvo geriausias, o kam svajones tapti čempionu teks atidėti kitiems metams.

REKLAMA

Pasak ralio organizatorių, sportininkų Druskininkuose ir jų apylinkėse lauks išties įspūdingas paskutinis čempionato etapas.

„Šiemet lenktynininkai jėgas išmėgins 10-tyje greičio ruožų, apie 150 km, iš kurių du bus visiškai nauji ir nematyti, taip pat visų lauks ir populiarusis naktinis ruožas. Dar viena naujovė – greičio ruožas miesto centre. Manome, kad šis ruožas sutrauks daugiausiai gerbėjų, visgi, kova vyks pačiame Druskininkų centre, kur žiūrovams yra labai patogu atvykti, o greta sportinės dalies jų lauks ir miesto siūlomos pramogos“, - pasakoja organizatorius. Organizatoriai, norėdami ralį padaryti dar labiau pasiekiamu, bilietais prekiaus ir internetu.

REKLAMA
REKLAMA

„Bilietais prekiausime tiek prekybose vietose, tiek ir internetu. Bilietai, įsigyti internetu, kainuos pigiau, tačiau jie nebus keičiami į ralio pasus ir nedalyvaus loterijoje. Čia jau kiekvienam spręsti pačiam ar žmogus nori pamatyti tik ralį, ar sudalyvauti loterijoje, gauti žurnalą ir ralio atmintinę“,- dėsto organizatoriai.

Bilietus į renginį galimą įsigyti nuo rugsėjo 15 d. internetu www.rallyclassic.lt svetainėje.

Ralio pasus bus galimi įsigyti nuo rugsėjo 22 d. visuose „Kia" salonuose, viešbutyje „Europa Royal Druskininkai" bei visuose greičio ruožuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bilieto kaina internetu - 20 Lt/ 5,79 Eur

Ralio paso kaina prekybos vietose - 25 Lt/ 7,24 Eur

Apie „Rally Classic“ Druskininkai

„Rally Classic“ Druskininkai 2014 – tai visą sezoną vainikuojantis įspūdingiausias visų metų ralio renginys Druskininkuose, garantuojantis bekompromisę kovą dėl čempiono titulo ir kasmet sulaukiantis vis daugiau automobilių sporto gerbėjų dėmesio iš Lietuvos, Baltarusijos, Lenkijos, Suomijos ir kitų šalių. Daugiau informacijos apie renginį rasite www.rallyclassic.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų