REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konkurso „Metų automobilis 2015“ organizatoriai paskelbė renginio startą. Nuo šiol priimamos dalyvių paraiškos, o registracija tęsis iki spalio 10 dienos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 5 d. ERGO Insurance SE Lietuvos filialo rūmuose, priešais kuriuos tradiciškai bus išrikiuoti visi konkurse dalyvaujantys automobiliai, įvyks pirmoji renginio spaudos konferencija. Gruodžio 1-ąją ten pat bus paskelbtas automobilių septynetukas, kuris paaiškės po bandymų stovyklos, vyksiančios lapkričio 19-23 dienomis Druskininkuose, o bandymų stovyklos baze pirmą kartą renginio istorijoje taps „Europa Royale“ viešbutis.

REKLAMA

„Per 17 metų įgijome nemenką patirtį ir fantastiškus pagalbininkus, kaip „Continental“, ERGO ir DNB bankas, su kuriais pristatome visuomenei „Metų automobilio 2015“ projektą, - sakė žurnalistų autoklubo prezidentas ir šio projekto vadovas Valdas Valiukevičius. – Mūsų įdirbį liudija vis didesnis ne tik verslininkų, bet ir šalies gyventojų dėmesys renginiui. Pernai konkursui buvo pristatyti 35 automobiliai, o iš viso per septyniolika metų, kai rengiami šie konkursai, juose varžėsi net 443 automobiliai“.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai tikisi ir šiemet ne mažiau 30 dalyvių, todėl nesunku prognozuoti, kad jubiliejiniame, dvidešimtajame metų automobilio konkurse, vyksiančiame 2016 m., varžysis ir jubiliejinis, 500-asis automobilis.

Ir šiemet be pagrindinės „Metų automobilio 2015“ nominacijos bus varžomasi dėl „Tautos automobilio 2015“, kurį tradiciškai rinks visi šalies gyventojai, metų visureigio, verslo klasės, moterų aistros automobilio, saugiausiojo, kurį išrinks ir paskelbs verslininkas, Seimo narys Stasys Brundza, ir kitų nominacijų. Savo laureatus įvardys ir ERGO, DNB ir kitos firmos.

„Metų automobilio 2015“ konkursas gruodžio viduryje finišuos „Litexpo“ rūmuose, kuriuose bus įrengta TV studija ir kurioje tilps daug automobilių, o renginio finalinį vakarą transliuos viena iš šalies televizijų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų