REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rugpjūčio mėnesį startavęs Futbolo bendruomenės klubo (F.B.K.) “Kaunas” projektas “Kartu – mes viena komanda” įgauna pagreitį. Projektas, kuris yra skirtas futbolo populiarinimui vaikų ir jaunimo tarpe jau dalinasi pirmaisiais įspūdžiais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji su veiklomis susipažino Kauno miesto lopšelių darželių “Pušaitė” ir “Giliukas” auklėtiniai. Užsiemimų metu vaikučiai nestokojo šypsenų, emocijų ir sportinio azarto.

REKLAMA

Lopšelių – darželių auklėtiniai noriai dalyvauja, klausosi trenerių nurodymų ir atlieka jiems paskirtas užduotis.

Projektas vyksta sėkmingai, kiekviename užsiėmime sudalyvauja daugiau dalyvių nei buvo numatyta, o tai itin džiugina projekto iniciatorius, leidžiančius toliau aktyviai planuoti tęstinumą, užtikrinančias veiklas bei didinant projekto aprėptį, neapsiribojant vien tik Kauno miestu.

Artimiausiu metu į projekto veiklas įsijungs ir Kauno miesto mokyklos, kuriose kūno kultūros pamokų metu vyks futbolo užsiėmimai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienoje, projekte dalyvaujančioje, ugdymo įstaigoje F.B.K. Kaunas treneriai lankysis ne mažiau kaip 6 kartus ir skatins aktyvų domėjimąsi futbolu, praktinių užsiėmimų metu. Iš viso projekto veiklose sudalyvaus ne mažiau kaip 780 unikalių dalyvių.

Pagrindinis projekto tikslas yra vaikų ir jaunimo supažindinimas su futbolu, bei sudominimas, įtraukiant bendruomenės narius į sveikatą stiprinantį fizinį aktyvumą, todėl į projekto pabaigoje vyksiančią uždarymo šventę Kaune esančioje Nacionalinės futbolo akademijos manieže, bus pakviestos ne tik visos ir projekte dalyvavusios ugdymo įstaigos, bet taip pat laukiamos ir nedalyvavę užsiėmimuose bei kiti bendruomenės nariai.

Projektas "Kartu - mes viena komanda" startavo rugpjūčio 19 d. ir tęsis iki gruodžio mėnesio. Projektą finansuoja Futbolo bendruomenės klubas (F.B.K.) "Kaunas" ir Kūno kultūros ir sporto departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų