REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sekmadienį Kinijos mieste Vuhane vyko tarptautinės „Grand Slam” kategorijos suaugusiųjų standartinių šokių grupės varžybos, kuriose Kauno „Kaspino” šokėjai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė laimėjo trečiąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Kiti Lietuvos šokėjai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa”) užėmė ketvirtąją vietą. Varžybų nugalėtojais tapo Vokietijos atstovai Simone Segatori ir Annette Sudol, o antroji vieta atiteko Dmitryjui Zharkovui ir Olgai Kulikovai iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 79 poros iš 16 šalių.

REKLAMA

E.Sodeika ir I.Žukauskaitė šiemet yra laimėję jau tris prestižinių „Grand Slam” kategorijos varžybų bronzos medalius ir tarptautinės sportinių šokių federacijos „Grand Slam” pasaulio reitinge užima antrąją vietą.

„Dar vienas bronzos medalis iš „Grand Slam” kategorijos varžybų yra puikus paskatinimas prieš artėjantį pasaulio čempionatą, - teigė I.Žukauskaitė. – Džiaugiamės, kad mūsų dėka Lietuvos vardas garsiai skamba net kitame pasaulio krašte, ir tikimės, jog kitą savaitgalį vyksiančiose pasaulio taurės varžybose mums pavyks pasirodyti dar geriau.”

„Grand Slam” kategorijos varžybos yra didžiausios ir stipriausios tarptautinės sportinių šokių federacijos organizuojamos varžybos, kuriose dalyvauja stipriausios šokėjų poros iš viso pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų