REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Niekas neprilygo Robertui Kupčikui šeštajame „Volkswagen Castrol Cup“ etape, kuris vyko Čekijoje, Brno trasoje. „Artas Racing“ lenktynininkas buvo greičiausias visuose važiavimuose – kvalifikacijoje užsitikrino pirmas pozicijas abejose lenktynėse, o pačiose lenktynėse nepaliko jokių vilčių konkurentams. Pirmas lenktynes sportininkas iš Vilniaus laimėjo 7, o antras – 11 sekundžių persvara.

REKLAMA
REKLAMA

„Nejaučiau jokio streso. Šlapios oro sąlygos yra vienos mano mėgstamiausių, todėl jas pilnai ir išnaudojau“,- atsakė R. Kupčikas paklaustas kokia jo greičio paslaptis lietingą savaitgalį. Antrasis finišavo artimiausias R. Kupčiko konkurentas bendroje įskaitoje Jefferis Kriugeris iš Pietų Afrikos Respublikos, atkaklioje kovoje aplenkęs lenką Janą Kisielių.

REKLAMA

Iš antros vietos startavusiam „Juta Racing“ komandos lenktynininkui Jonui Gelžiniui sunkiai sekėsi atlaikyti konkurentų atakas. Pasak J. Gelžinio, kuris nesitikėjo tokio smarkaus lietaus, nepavyko nustatyti tinkamo padangų slėgio, ko pasekoje jis finišavo dešimtas. Tautvydui Barščiui lenktynės klostėsi dar prasčiau – po kontakto su konkurentu lūžo jo „Volkswagen Golf GTI“ ratlankis ir lenktynių jis nebaigė.

Čekijoje vykęs etapas buvo priešpaskutinis „Volkswagen Castrol Cup“ čempionato savaitgalis. Bendroje įskaitoje Robertas Kupčikas dar labiau įsitvirtino pirmoje vietoje su 508 taškais. Jefferis Kriugeris nuo jo atsilieka 72 taškais. Į trečią vietą pakilo lenkas Janas Kisielis (372 taškai), aplenkęs švedą Markusą Fluchą su 368 taškais. Jonas Gelžinis pakilo į 5 vietą (312 taškų).

Už poros savaičių Lenkijoje, Poznanės trasoje vyks finalinis lenktynių etapas, kurio metu paaiškės čempionato laimėtojas taip pat įgysiantis ir Lenkijos čempiono titulą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų