REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalčininkuose į Derliaus šventę atvykusi Prezidentė Dalia Grybauskaitė į kalbas apie politines diskusijas dėl tautinių mažumų klausimų nesileido, tačiau sakė vienodai mylinti visus Lietuvos žmones.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kol kas nenoriu komentuoti jokių įstatymų, mes turime jų tris ar keturis, ar net penkis“, – sakė D. Grybauskaitė, žurnalistų paklausta apie Lietuvos lenkų rinkimų akcijos siūlymus dėl Tautinių mažumų įstatymo.

REKLAMA

Kartu šalies vadovė šio tautinių mažumų tankiai apgyvendinto regiono žmonėms nusiuntė nedviprasmišką žinutę, kad jie yra gerbiami, ir jie yra Lietuvos dalis.

„Aš myliu vienodai visus mūsų Lietuvos žmones, jie yra visi Lietuvos piliečiai. Aš kalbu visų mūsų tautinių atstovų kalbomis, galiu kalbėti lenkiškai ir rusiškai, ukrainietiškai. Tiek, kiek galiu, tiek kalbu, ir tuo išreiškiu pagarbą visiems mūsų Lietuvos žmonėms, o Lietuva yra viena, ir Lietuva yra taip pat ir šių žmonių tėvynė“, – sakė D. Grybauskaitė.

Tai jau antras per trumpą laiką šalies vadovės vizitas Rytų Lietuvoje. Rugsėjo 1–ąją Prezidentė lankėsi Lavoriškėse, Vilniaus rajone. Šalies vadovė ragina spręsti nedarbo problemas pasienio regionuose, ieškant, kaip pritraukti investicijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų