REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos AMD vadovas Rory Readas jau anksčiau buvo užsiminęs, kad naują procesorių architektūrą kompanija pristatys ne anksčiau nei 2016 m. Šiuo atveju minima ARM architektūros pagrindu sukurti K12 modeliai, taip pat x86 procesoriai, kurie pavadinimo dar neturi.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik šią savaitę viskas pasikeitė, kai AMD vadovas papasakojo apie kompanijos planus investuotojams skirtoje konferencijoje, surengtoje „Deutsche Bank“ analitikų.

REKLAMA

Pagrindine naujiena tapo naujos procesorių architektūros įvardinimas. Taigi, 2016 m. „Bulldozer“ atstovus pakeis „Zen“. Iki to laiko vartotojams teks pakentėti su „Bulldozer“ procesoriais, paaiškino Rory Readas.

AMD generalinis direktorius pripažino, kad per trejus metus po „Bulldozer“ architektūros anonso pastaroji didelės sėkmės nesusilaukė, tačiau viskas pasikeitė, kai iš kompanijos „Apple“ atėjo Jimas Kelleris, dabar kuruojantis visiškai naujos architektūros kūrimo darbus. 2016 m. dar bus įsisavintas naujas technologinis procesas, tačiau apie tai AMD papasakos kiek vėliau.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų