REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio krepšinio taurės kovoms pasiekus apogėjų, krepšinio gerbėjai visoje šalyje tiki Lietuvos rinktinės galimybėmis žengti į čempionato finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Kovingas rinktinės žaidimas ir pergalės svarbiausiose rungtynėse, gerbėjams įkvėpė tikėjimo komanda. Tai patvirtino ir lažybų bendrovės TonyBet bukmekeris Marius Zalensas: „Apie 90 procentų mūsų žaidėjų tiki, kad lietuviai gali kovoti su amerikiečiais – yra labai daug statančių už Lietuvos pergalę. Statymai dažniausia nėra dideli, po 10-20 litų. Tačiau, jei mūsiškiai laimės, savo klientams išmokėsime jau daugiau nei milijoną litų,“ apie galimus didžiulius laimėjimus atviravo Zalensas.

REKLAMA

Vis dėlto, TonyBet bukmekeris teigė, kad Lietuvos rinktinės galimybes perkopti JAV barjerą bendrovė vertina realistiškai – besilažinančiųjų už amerikiečių pergalę pelnas būtų labai nedidelis, tuo tarpu tikintieji Lietuvos rinktinės sėkme savo statomą sumą padidintų net 20 kartų.

„Pasiūlėme aukščiausią koeficientą visame pasaulyje už Lietuvos pergalę ir tai įkvėpė žaidėjus lažintis už tai, kad nukausime JAV. Iki rungtynių liko dar nemažai laiko, todėl bendra galimų laimėjimų suma turėtų pasiekti ir pusantro milijono. O vakare visi sirgsime už Lietuvą ir būsime pasiruošę pradžiuginti visus tikinčius pergale“.

REKLAMA
REKLAMA

Lažybų bendrovės atstovas taip pat pasidžiaugė, kad krepšinio čempionato metu būtent lietuviai tiksliausiai spėja, taip patvirtindami krepšinio šalies atstovų vardą: „Juk Lietuvoje yra trys milijonai krepšinio trenerių,“ juokavo Zalensas.

Lažybų bendrovė TonyBet nuo 2010 metų yra viena pagrindinių Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjų. Be Lietuvos bendrovė veikia dar 6 šalyse ir rinkoje yra žinoma kaip viena geriausių krepšinio lažybų bendrovių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų