REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Persekiotojais šiais laikais vadinami ne tik tie, kurie vaikšto paskui jus ar stebi jūsų veiksmus. Išpopuliarėjus socialiniams tinklams, atsirado ir nauja “persekiotojų” rūšis – jie stebi kiekvieną jūsų “judesį” jūsų ir su jumis susijusių asmenų paskyrose.. Tai tikrai verčia susimąstyti, kokia informacija dalijatės socialiniuose tinkluose ir kaip ją gali pamatyti ir bet kaip panaudoti visai nepažįstami žmonės. Buzzfeed.com siūlo paskaityti, ką prisipažįsta darantys tokie “stebėtojai”…

REKLAMA
REKLAMA

11. Tai tikrai nebuvo mano diena tol, kol, šiek tiek padauginusi alkoholio, patikrinau savo studijų laikų vaikino paskyra “Facebook”. Jis dabar storas ir plikas. 12. Kartais ką nors stebiu taip preciziškai, kad galiausiai atsirandu to asmens pusbrolio brolio kambarioko sesers paskyroje.

REKLAMA

13. Kalbėjomės kelias savaites, bet vis dar daug apie vienas kitą nežinojome. Nusprendžiau pasekti jo paskyrą “Pacebook” – paaiškėjo, kad jis turi merginą.

14. Jei tik jis žinotų, kiek kartų šiandien jau žiūrėjau jo paskyrą “instagram”…

15. Kai pastebiu, kad mano merginos "Facebook” drauguose atsirado naujas vaikinas, einu tikrinti jo paskyros, kad įsitikinčiau, jog jis nekelia grėsmės.

16. Naršiau po jo mamos paskyrą tik tam, kad galėčiau rasti vaizdo įrašą, kuriame išgirsčiau jo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

17. Jo “Facebook” paskyrą tikrinu kas keletą valandų… Ir mes net nesame draugai “Facebook”.

18. Aš reguliariai tikrinu jo “Facebook” ir “Instagram” paskyras, kad pamatyčiau jo nuotraukas ir ką jis veikia. Taip, aš tikrai esu “stebėtoja”, nes tai vienintelis būdas, kaip galiu jį pamatyti. 19. Kartais stebiu savo paskyrą tam, kad suprasčiau, kaip mane socialiniame tinkle mato kiti žmonės. 20. Aš seku jo paskyrą “Instagram”. Tai beveik tas pats lyg vaikščiotume į pasimatymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų