REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Į pagalbą netikėtai gali ateiti draugai, giminaičiai, kuriems esate padėję. Vis dėlto netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Antra dienos pusė tinkama įvairiems susitarimams tvirtinti. Tiks pirkti būtinų ar tiesiog gražių daiktų savo namams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sėkmės metas, ypač dirbantiems kūrybinį darbą, – jų laukia įvėpimas. Kad ir kokia jūsų profesija, neskubėkite įgyvendinti staiga šovusių idėjų.

REKLAMA

Dvyniai Geras laikas intensyviai dirbti su dalykine informacija – ieškokite naujų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas, tiesa, į avantiūras dėl to nesivelkite. Spręskite darbo problemas. Tiks užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

Vėžys Neįsitempkite, nesinervinkite. Jei jūsų laukia daug darbų – ieškokite pagalbininkų. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte, venkite varžytis, paprašykite pagalbos. Tai gera proga priešus ar konkurentus palenkti į savo pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pirma dienos pusė nepalanki – nebūkite patiklūs su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į dalykines, finansines avantiūras. Vėliau, po pietų, pasijusite geriau, jums ims sektis. Tai bus tinkamas laikas savo problemas aptarti su senu draugu.

Mergelė Sėkmės metas, geras kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais. Esamas problemas pavyks išspręsti greitai ir sklandžiai. Galite sulaukti vertingos pagalbos ar patarimo iš įtakingo asmens.

Svarstyklės Verta aptarinėti dalykinius klausimus – jums pavyks įtikinti vadovybę, valdininkus savo teisumu, idėjų pranašumu. Vakare palanku kreiptis pagalbos į tėvus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Palanki diena iki pietų – netikėtai pavyks pakreipti įvykius sau palankesne linkme. Būkite atidūs per susitikimus, pokalbius (net atsitiktinius) – jie gali pakeisti jūsų ateitį. Vakaras sudėtingas – geriau jį praleisti namuose.

Šaulys Rami diena, tik nebūkite labai patiklūs, ypač iki pietų. Neverta blaškytis, ieškoti reikalingo žmogaus ar svarbios informacijos – kam reikės, patys jus suras, o reikiama informacija pati jus pasieks. Nepersistenkite tvarkydami reikalus. Galite gauti vertingą konfidencialų pasiūlymą.

REKLAMA

Ožiaragis Pirmą dienos pusę laukia malonios staigmenos, tačiau iš to daryti rimtas išvadas ar imtis ko nors rimta neverta. Antra dienos pusė nebloga tikrinti sveikatą.

Vandenis Naudinga diena spręsti finansines problemas, beje, tinkamas laikas ir vadovui priminti jo senus pažadus. Antra dienos pusė nebloga draugiškiems ar romantiškiems susitikimams.

Žuvys Per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną reikalą. Tai naudingų susitikimų, perspektyvių pažinčių ir gerų pasiūlymų diena: negaiškite laiko veltui. Antra dienos pusė ir vakaras bus įtemptas, rizikingas laikas, geriau nevykti į svečius.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų