REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai vis dažniau pastebi, kad vairuotojai, bandydami išvengti transporto spūsčių, bando gudrauti, važiuodami maršrutiniam transportui skirtomis eismo juostomis, taip trikdydami maršrutinio transporto eismą.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai organizuos policines priemones, kurių metu kontroliuos, ar automobilių vairuotojai neužima maršrutiniam transportui skirtos juostos, ar nepažeidžia horizontalaus kelio ženklinimo. Pareigūnai naudosis policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtais tarnybiniais automobiliais su juose įrengta greičio bei kitų pažeidimų fiksavimo įranga.

REKLAMA

Kelių eismo taisykles pažeidusiems asmenims bus taikomos administracinio pobūdžio priemonės.

Pareigūnai primena, kad kelyje, pažymėtame kelio ženklu „Eismo juosta maršrutiniam transportui" ir (arba) raide „A", kitoms transporto priemonėms važiuoti šia eismo juosta draudžiama, išskyrus:dviračius ir mopedus, lengvuosius automobilius taksi, jeigu eismo juosta pažymėta raide „A" ir užrašu „TAKSI", lengvuosius automobilius, kuriuose važiuoja 4 ir daugiau eismo dalyvių, jeigu eismo juosta pažymėta raide „A" ir simboliu 4+, ektromobilius, jeigu eismo juosta pažymėta raide „A" ir elektromobilių simboliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų