REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų princas Williamas pirmadienį sakė, jog yra „be galo sujaudintas“, kad jo žmona Kate laukiasi antro vaiko, bet pripažino, kad „kelios dienos buvo sudėtingos“ dėl stipraus ją varginančio pykinimo.

Britų princas Williamas pirmadienį sakė, jog yra „be galo sujaudintas“, kad jo žmona Kate laukiasi antro vaiko, bet pripažino, kad „kelios dienos buvo sudėtingos“ dėl stipraus ją varginančio pykinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate atšaukė vieną pirmadieniui numatytą oficialų pasirodymą, nes kenčia nuo itin stipraus nėščiosios pykinimo (lot. hyperemesis gravidarum), kuris ją vargino ir pirmojo nėštumo metu 2012-aisiais, kai ji dėl to turėjo atsigulti į ligoninę.

REKLAMA

Williamas tame viešame renginyje Oksforde dalyvavo be jos ir žurnalistams pasakė: „Kelios dienos buvo sudėtingos, savaitė ar panašiai, bet, akivaizdu, mes be galo sujaudinti, tai puikios naujienos“.

Pasak princo, nėštumo dar tik pradžia, bet jis viliasi, kad „viskas susitvarkys ir ji pasijus truputį geriau“. „Dabar grįšiu ja pasirūpinti“, – pridūrė jis.

32 metų Kate gydytojai gydo poros namuose Londone – Kensingtono rūmuose, sakė atstovas.

Apie jos nėštumą buvo paskelbta anksčiau pirmadienį, oficialiu rūmų pareiškimu, kuriame sakoma, kad princo senelė karalienė Elizabeth II yra „patenkinta“ šiomis naujienomis, kurios pasirodė praėjus mažiau nei metams ir dviems mėnesiams nuo pirmojo poros vaiko, princo George'o, gimimo.

REKLAMA
REKLAMA

Ši naujiena tapo viena pagrindinių visame pasaulyje ir tai atspindi Williamo ir Kate žvaigždžių statusą.

Pirmadienį BBC naujienų kanalas atsitraukė nuo ministro pirmininko Davido Camerono pareiškimo parlamentui dėl praėjusios savaitės NATO viršūnių susitikimo, kad tiesiogiai transliuotų Williamo komentarą.

Tačiau princas paragino neprarasti perspektyvos pojūčio.

„Svarbu, kad visi mes sutelktume dėmesį į svarbias naujienas, svarbius tarptautinius ir šalies įvykius, vykstančius šiuo metu. Štai apie ką galvoju“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Princas George'as yra trečias žmogus eilėje į britų sostą, o jo broliukas arba sesutė bus ketvirtas ir į penktą vietą nustums Williamo jaunesnįjį brolį princą Harry.

Harry pajuokavo, jog „puiku“, kad jis turės mažiau galimybių tapti karaliumi.

„Nekantrauju pamatyti, kaip mano brolis kenčia labiau“, – sakė jis ir pridūrė, jog jam labai patiktų žiūrėti, kaip Williamas „bando susitvarkyti“ su mergaite.

„Galvoju, kad George'as bus devintame danguje. Galvoju, kad jis bus labai sujaudintas turėdamas ... mažą jaunesnįjį broliuką arba sesutę“, – sakė princas.

REKLAMA

Williamas ir Kate neslėpė, kad nori dar vieno vaiko, be to, aristokratų ir karališkosiose šeimose įprasta turėti mažiausiai du vaikus: įpėdinį ir „atsarginį“, kuris paveldėtų šeimos titulą ir turtą įpėdinio mirties atveju.

„Tikiuosi, kad tai – mergaitė, – prie Kensingtono rūmų sakė viena geranoriškai nusiteikusi moteris. – Įpėdinis ir atsarginis! Taigi jis suklasifikuotas, ar ne?“.

Britų lažybininkai pranešė, jog šios naujienos išprovokavo lažybų dėl būsimo kūdikio vardo ir lyties bangą.

„Coral“ nurodė, jog 70 proc. statymų yra už tai, kad būsimas kūdikis bus berniukas. Populiariausi vardai jam yra Jamesas, Alexanderas ir Louisas.

Mergaitei dažniausiai nurodomi vardai yra Elizabeth, Diana ir Victoria.

„Ladbrokes“ siūlo santykiu 20:1 statyti už tai, kad Kate turės dvynius.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų