REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ketvirtus metus dirbanti paplūdimio tinklinio akademija kviečia mergaites ir berniukus lankyti paplūdimio tinklinio treniruotes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais pirmą kartą renkamos naujos mažųjų sportininkų grupės (2005 - 2007 metų gimimo berniukai ir mergaitės). Akademijoje dirba tituluoti ir patyrę Lietuvos paplūdimio tinklinio treneriai: Tadas Donėla, Artūras Bekiš, Paulius Matulis.

REKLAMA

Čia jaunieji sportininkai ne tik mokysis paplūdimio tinklinio paslapčių, net ir žiemą sportuos ant šilto smėlio, bet ir turės galimybę išklausyti vertingų patarimų bei pabendrauti su šių metų U-21 pasaulio vicečempionėmis Ieva Dumbauskaite ir Monika Povilaityte ir ką tik pasibaigusio Europos U-20 čempionato trečiosios vietos laimėtojais Arnu Rumševičiumi ir Luku Každailiu.

Visą šią savaitę nuo 14 iki 15val. vyksta atvirų durų dienos. Kviečiame tėvelius ir jų atžalas atvykti į uždarą paplūdimio tinklinio aikštyną (Žirmūnų g.70, Vilnius) ir susipažinti su treniruočių sąlygomis, susitikti su treneriais.Daugiau aktualios informacijos: www.auksma.lt , [email protected] arba telefonu +37068887866.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų