REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jūsų sumanymai gali pareikalauti išlaidų, investicijų. Kaip tik šiandien gali tekti tartis dėl paskolos ar ryšių su tais, kurie galėtų paremti, suteikti galimybių. Būkite atsargūs ką nors darydami su elektra, technika.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jums labiausiai rūpės nekasdieniški reikalai, svečiai bei viešnagės. Tikriausiai pavyks gauti reikalingos informacijos iš užsienio ar per internetą. Galvosite apie galimybes keliauti, užmegzti naujų pažinčių.

REKLAMA

Dvyniai Regis, kils minčių, idėjų, susijusių su darbo, karjeros sritimi. Tačiau aplinkybės nebūtinai klostysis taip, kad būtų įmanoma tuoj pat realizuoti sumanymus. Galbūt kažkam turėsite parodyti ypatingą dėmesį, kad jus paremtų ar proteguotų.

Vėžys Jums gali kilti idėjų, susijusių su verslu, uždarbiu. Jos bus vertingos, bet derėtų neskubėti ir viską nuodugniai patikrinti, apskaičiuoti. Vakare miela staigmena pamaloninkite mylimą žmogų. Tai gali atgaivinti santykių romantiką.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Į paviršių gali iškilti avantiūra, nuotykis ar įvykis, kurį stengėtės nuslėpti. Norėsite pakeisti aplinką, erzins bei vargins kasdienė rutina ir aplinkiniai. Su malonumu pabūtumėte negyvenamoje saloje, pasislėpę nuo šurmulio, intrigų.

Mergelė Ši diena bus kupina įdomaus bendravimo ir nekasdieniškos informacijos. Vis dėlto vargu ar ji pasižymės trokštama harmonija, pusiausvyra ir teisingumu. Patirsite įspūdžių, jei šiuo metu keliaujate.

Svarstyklės Jums seksis bendradarbiauti, organizuoti, tvarkyti verslo arba žemės ūkio reikalus. Galite išleisti nemažai pinigų neįprastiems dalykams ar pomėgiams. Pravartu aiškintis su kreditavimu, nuoma susijusius klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena leis rasti bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis, be didesnių pastangų suderinti interesus. Galbūt jums pavyks sustiprinti pozicijas, įtaką kolektyve, bendraminčių grupėje. Vakaras palankus meilės pasimatymui.

Šaulys Rytas bus labai nervingas, jei teks laikyti egzaminą, viešai kalbėti, išvykti į kelionę ar pan. Vėliau gali apnikti abejonės, susijusios su partneryste, šeimos gerove. Visa tai išsisklaidys, jei atvirai pasikalbėsite, pasitarsite su šeima, draugais.

Ožiaragis Šiandien problemų gali kilti dėl darbo reikalų, transporto. Tačiau diena bus gana maloni, jei rūpinatės namais, vaikais, kažką darote, kad jūsų šeimai būtų jaukiau ir patogiau gyventi, ilsėtis. Vakaras žada meilės romantiką.

REKLAMA

Vandenis Gera diena įvairiems praktiniams užsiėmimams. Gana palanku tvarkyti komercinius, reklamos reikalus. Galite dalyvauti konkurse, susijusiame su įsidarbinimu, parama projektui ar pan.

Žuvys Galimi ginčai su oponentais, konkurentais. Meilės partneris taip pat bus reiklesnis, kaprizingesnis. Nederėtų nertis iš kailio, skubėti su išvadomis, kaltinimais. Verčiau leiskite kitiems išsikalbėti, stenkitės suprasti.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų