REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2014 m. rugsėjo 1 d. buvo gautas 1957 m. gimusio vyro pranešimas, kad praėjusį savaitgalį, Kaišiadorių r., Benkūnų k., namo kieme pasigedo automobilio „VW Golf“. Dėl vagystės padaryta 1 500 Lt žala.  Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

REKLAMA
REKLAMA

Kaišiadorių kriminalinės policijos pareigūnai atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, gavę informacijos apie asmenis, kaip įtariama, pagrobusius minėtą automobilį, nedelsiant šią informaciją patikrino. Netrukus buvo nustatyti ir 2014 m. rugsėjo 4 d. sulaikyti du įtariamieji - Kaišiadorių rajono gyventojai: praeityje 6 kartus teistas N. J. (gimęs 1976 m.) ir D. B. (gimęs 1995 m.), taip pat praeityje teistas.

REKLAMA

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad įtariamieji vogtu automobiliu nuvyko į Širvintų rajoną, kur važinėjosi, girtavo ir linksminosi su draugais. Kai alkoholiui pritrūko pinigų, vienas iš įtariamųjų automobilį pardavė. 2014 m. rugsėjo 5 d.  Širvintų rajone buvo rastas ir automobilis.

N. J. įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl automobilio vagystės, o D. B. - dėl nusikalstamu būdu gauto turto realizavimo. Įtariamieji apklausti, jiems paskirtos kardomosios priemonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų