REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sieki išvesti ją iš proto? Oralinis seksas yra vienas iš geriausių būdų tai padaryti. Mūsų detalus gidas pavers bet kurį vyrą tikra orgazmų mašina. Skaityk įdėmiai.  

REKLAMA
REKLAMA

Paklausk bet kurios moters, kaip ji jaučiasi, kai vyras jai suteikia malonumą oraliniu būdu, ir ji atsakys: “Gerai”. Tačiau šioje srityje, kaip ir daugelyje kitų, yra gėdinga pasitenkinti tik “gerai”, kai šiek tiek pasistengus galima pasiekti “fantastiškai”. Žinoma, kiekviena moteris yra ypatinga ir išskirtinė (bent jau jos taip sako), ir kiekviena turi savų užgaidų šiame reikale. Tačiau garantuojame – sek šį gidą, ir staiga ji pradės prašyti oralinio sekso daug dažniau. Tau spręsti, ar tikrai to nori.

1. Komforto zona. Pati pirma taisyklė, kurią būtina įsidėmėti, tai kad moterims yra be galo svarbu jaustis atsipalaidavusioms. Įsitempusi ir susirūpinusi moteris niekada net nepriartės prie orgazmo, juolab fantastiško orgazmo. “Seksualiausia, ką man kada nors yra pasakęs vyras, buvo ‘Įsitaisyk patogiai’”, pasakoja Los Andžele gyvenanti ir dirbanti sekso ekspertė bei radijo laidų vedėja Lora Somosa. “Daugelis moterų nerimauja, kiek laiko jos užtruks, kol pasieks orgazmą. Jos jaučiasi dėl to atsakingos. O tai gali privesti prie milžiniško diskomforto. Paprasčiausias patvirtinimas, jog vyras niekur neskuba, prideda begales taškų.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų