REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukurtas naujas, vien tik moterimis skirtas socialinis tinklas, kuriame jos gali laisvai kalbėtis be jokio vyrų trukdymo, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusi “Facebook” kompanijos darbuotoja Susan Johnson sukūrė puslapį Women.com, kuriame moterys laisvai dalijasi mintimis apie karjerą, santykius, sveikatą, seksą, motinystę, politiką, madą ir visa kita. Kas dieną čia paskelbiama viena tema, kurią lankytojos gali komentuoti. Klausimai gali būti bet kokie: nuo “Ar kada nors su kuo nors permiegojote, kad ką nors išspręstumėte?” iki “Ar Jums gaila žvaigždžių, kurių nuotraukos buvo paviešintos internete?

REKLAMA

Puslapio administratoriai stengiasi apsaugoti puslapio turinį nuo neapykantos moterims apraiškų, nereikalingo erzinimo ir sukurti malonią atmosferą.

“Ką darome, jei prie šio socialinio tinklo bando prisijungti vyras? Jau buvo keli atvejai, kai vyrai bandė “įsilaužti” pas mus, tad turėjome juos išprašyti”, - pasakoja S. Johnson.

Prieiga prie Women.com yra susieta su “Facebook, tad vyrams sudėtingiau patekti į šią “moterų zoną” pasitelkiant netikas paskyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų