REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinių radijas

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius interviu „Žinių radijo“ laidai „Pozicija“ labai teigiamai vertina Prancūzijos sprendimą neperduoti Rusijai karinių laivų „Mistral“, kalba apie NATO saugumo garantijas, artėjantį Aljanso viršūnių susitikimą Velse ir gynybos finansavimo reikalus, taip pat apie suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo statybos eigą ir sprendimą didinti minimalią mėnesinę algą.

REKLAMA
REKLAMA

"Mes esame numatę ateinančiais metais ir toliau didinti krašto apsaugos biudžetą. Šiais metais jau perkame karinę techniką iš Lenkijos, yra sudarytas ilgalaikis planas, ką įsigysime kitais metais. Į tuos pageidavimus mes tikrai atsižvelgsime ir juos palaipsniui įgyvendinsime ", – sako Vyriausybės vadovas.

REKLAMA

„Manau, sulauksime sąjungininkų supratimo ir mūsų siekių palaikymo“, – teigia premjeras apie netrukus įvyksiantį NATO viršūnių susitikimą Velse, pažymėdamas, kad jame bus kalbama apie NATO gynybos planų atnaujinimą, Aljanso gebėjimų greitai reaguoti į grėsmes sustiprinimą, NATO pajėgų buvimą mūsų regione, pasiruošimą užtikrinti greitą ir efektyvų NATO pastiprinimo priėmimą krizės atveju.

Ministras Pirmininkas sako, kad SGD terminalo statyba bus baigta laiku ir užtikrins šalies energetinį saugumą: „Dirbama 24 valandas per parą ir tikimės, kad jis laiku bus pradėtas eksploatuoti ir tai garantuos energetinį saugumą“, – teigia premjeras.

Vyriausybės vadovas interviu „Žinių radijui“ teigia, kad, nepaisant to, kad netrukus bus padidinta minimali mėnesinė alga, ieškoma galimybių, kaip padidinti atlyginimus ir mažiausiai uždirbantiems biudžetinių įstaigų darbuotojams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų