REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ji tikriausiai patars jums nesijaudinti, tačiau būtų kur kas naudingiau, jei ji pasidalytų ir visa šia žinotina informacija. Šie patarimai padės padaryti kitą jūsų depiliacijos seansą kur kas malonesnį.

REKLAMA
REKLAMA

Išgerkite kelias aspirino tabletes likus 45 minutėms iki apsilankymo

Tai ne tik puiki skausmą mažinanti strategija, išgerti kokių nors be recepto parduodamų nuskausminamųjų kaip „Aspirinas“ ar „Ibuprofenas“, bet jie taip pat turi ir antiuždegiminių komponentų.

REKLAMA

Nesiregistruokite depiliacijai prieš mėnesines

Šiuo ciklo periodu oda yra jautresnė, taigi pasistenkite užsirašyti depiliacijai likus bent trims dienoms iki mėnesinių pradžios. Nė negalvokite apie apsilankymą per mėnesines – tai ne tik bjauru specialistui, bet kai kurios vietos tomis dienomis moterų tiesiog nepriima.

Venkite treniruočių ar aptemptų drabužių iškart po to

Nieko negali būti blogiau už krūvą spuogų jūsų intymioje vietelėje. O būtent taip gali nutikti, jei treniruositės per 48 valandas po apsilankymo grožio salone, nes jūsų „iš naujo gimusi“ (t. y. beplaukė) oda yra itin jautri prakaitui, bakterijoms ir trynimuisi į šortus ar kelnes. Be to, aptemptų drabužių, kaip tamprių, dėvėjimas gali paskatinti plaukelius įaugti, nes tokie drabužiai gali prispausti ir apsukti jų augimo kryptį į vidų, užuot kilus į viršų.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie dermatologai netgi pastebi visuotinį plaukelių įaugimų padidėjimą po to, kai tamprės tapo tokios populiarios.

Jūsų „tikslas“ gali būti ne toks, kokio tikėjotės, tad tūpkite atsargiai

Mes nesakome, kad turite būtinai sėdėti ant nematomo klozeto... tačiau, kad išvengtumėte drėgnų šlaunų ar kelnių, atsitūpkite labai žemai ir būkite labai atsargi. Plaukeliai toje vietoje anksčiau padėdavo visa tai sureguliuoti, dažnai pasitaiko, kad po depiliacijos srovė būna kiek netvarkinga.

Pasirinkite depiliacijos laiką tarp 3 ir 5 popiet

Šiuo dienos metu didžiausia tikimybė jausti mažesnį skausmą. Dalykai, kurie priverstų jus spiegti 10 ryte, šiuo metu sukels tik mažą susiraukimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų