REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gydytojai klounai pradeda intensyvias treniruotes prieš didžiausią Lietuvoje bėgimo šventę – „Danske Bank Vilniaus maratoną”. Ligoninėse dirbantys klounai kviečia prie savo bėgikų komandos prisijungti visus palaikančius „Raudonų nosių” misiją ir tokiu būdu padovanoti sergantiems vaikams šypsenų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau ne pirmas „RAUDONŲ NOSIŲ Gydytojų klounų” bendradarbiavimas su Vilniuje vykstančio maratono rengėjais. Praėjusiais metais klounai dalyvavo Kalėdiniame bėgime, kur dėl šalčio raudonų nosių netrūko. Bent keliolika raudonų nosių išvysime ir rugsėjo 14 dieną vyksiančiame „Danske Bank Vilniaus maratone“.

REKLAMA

„Mes labai džiaugiamės, kad vis daugiau žmonių užsikrečia bėgimo virusu. Sveikas, sportuojantis ir laimingas Vilnius nuostabiai gražus! Juk ir mūsų tokia pati misija – dovanoti džiaugsmą ir stiprinti sveikatą. O tiems, kurie šiemet dar nesiryžo bėgti, mes renginio metu taip pat padovanosim keletą smagių akimirkų,” – su šypsena žada „RAUDONŲ NOSIŲ Gydytoų klounų” meno vadovas Algirdas Urbonas.

Pokštaujančius gydytojus klounus bus galima sutikti renginio metu fanų zonose ir palapinių miestelyje. Gydytojai klounai padės laukti ir palaikyti bėgančius bei žada sveikatos patarimų ir pramogų visiems šventės žiūrovams. Taip pat klounai dalyvaus Šeimyniniame vežimėlių bėgime, kur drauge su tėveliais bandys įveikti 1 kilometro distanciją. Vežimėlių bėgimo startas - 12.30 val. Norėdamas tapti „RAUDONŲ NOSIŲ” komandos nariu, registruokis „Danske Bank Vilniaus maratono“ puslapyje bet kuriai distancijai ir registracijos lauke prie grafos „komanda“ įrašyk tekstą „Raudonos nosys” – tokiu būdu dalis registracijos mokesčio bus skirta gydytojų klounų apsilankymams ligoninėse. Taip pat registruodamiesi galite papildomai paaukoti “RAUDONŲ NOSIŲ Gydytojų klounų” iniciatyvai 5, 25 arba 50 Lt ir gauti smagių atminimo dovanėlių. Paskubėkite – registracijos mokestis nuo rugsėjo 12 dienos brangs!

Trumpas video, kaip gydytojai klounai ruošiasi maratonui:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų