REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VŠĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Nocius „Žinių radijui“ teigė, jog sėkmingus verslus sukuria kūrybiškos asmenybės. Tačiau tikėtis, jog verslas, kurį pradeda jaunimas, visada bus sėkmingas – negalima. 

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, nemažai verslų nepavyksta, ir normalu, kad tik 1 iš 3 naujų verslų yra sėkmingas. Juk žmonės pradeda verslą daug ko nežinodami ir tas nepasisekimų skaičius yra visiškai normalus dalykas. Jaunieji verslininkai vienam dalykui nepasisekus per daug neima į galvą ir imasi kitų projektų. Iš tų naujų verslų, kuriems padeda „Versli Lietuva“, daugiau nei vienerius metus išgyvena 90 proc. jų. Tas rodiklis yra geras ir tai rodo, jog pagalba yra efektyvi“, - džiaugėsi „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Nocius. 

REKLAMA

Tiesa, Lietuvoje vis dar išlieka tendencija, jog dažniau verslauja vyrai nei moterys. Tuo metu M. Nocius pabrėžė, jog moterys versle yra sėkmingesnės. 

„Moterys yra šiek tiek atsargesnės, jos daugiau galvoja prieš pradėdamos verslą. Tačiau mes skatiname, kad jos daugiau tai darytų ir netgi turime projektą „Versli moteris“. Be to, yra toks rodiklis, kad jeigu moteris imsis verslo – tada yra daugiau šansų, kad pasiseks. Ir bankrotų yra mažiau, kai moterys vadovauja verslui“, - patikino M.Nocius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų