REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

 Varėnos kraštas pristato naują, patrauklų prekės ženklą, kuris siūlo šį rajoną pamatyti plačiau, įsižiūrėti įdėmiau ir atrasti daugiau. Naujasis ženklas kvies dar nebandytais maršrutais ieškoti nepatirtų įspūdžių, išlaisvinti savo nuotykių troškimą ir kūrybines galias, įsiklausyti į gamtos ritmą.

REKLAMA
REKLAMA

Naująjame Varėnos rajono prekės ženkle dera tradicijos ir šiuolaikiškumas. Šūkiu „Gamtos ritmu“ siekiama pristatyti šį kraštą, kuris tradiciškai suvokiamas kaip civilizacijos menkai paliestos gamtos ir unikalios archaiškos kultūros žmonių bendrystė. Šiuolaikiniam nuolat skubančiam žmogui siūloma ekologiška aplinka, kultūringas ir ramus laisvalaikis. Varėnos krašto svečiai kviečiami susipažinti su gamtiniais ir kultūriniais objektais, senosiomis tradicijomis, patirti keliavimo ir atradimo džiaugsmus, poilsio gamtoje malonumą.

REKLAMA

Varėnos krašto prekės ženkle atskirais elementais akcentuojami pagrindiniai aktyvaus poilsio krašto gamtoje simboliai ir atributai: medis, grybas, medus, upė. Tuo pačiu akcentuojamas dzūkiškas nuoširdumas – pozityvus ir natūraliai įsitvirtinęs krašto bendruomenės charakterio bruožas, kurį simbolizuoja širdelė.

Prekės ženklą, bendradarbiaudama su Varėnos rajono savivaldybės administracija, sukūrė didelę patirtį turizmo sektoriaus pristatyme turinti UAB „MultimediaMark“. Projektas „Turistams atviras pasienio regionas – šiuolaikinė rinkodara Varėnos konkurencingumui didinti“ vykdomas pagal Europos teritorinio bendradarbiavimo tikslo Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programą, skirtą skatinti tvarų Lietuvos ir Lenkijos pasienio regiono vystymąsi didinant ekonominę, socialinę ir teritorinę sanglaudą. Programą iš dalies finansuoja Europos Sąjungos Europos regioninės plėtros fondas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų