REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos jaunimo (U-21) futbolo rinktinės dvikovas su Didžiosios Britanijos komandomis – Anglija ir Velsu – Kaune ir Alytuje planuoja stebėti ir Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje Davidas Huntas, praneša LFF.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) generalinis direktorius Edvinas Eimontas apsilankė ambasadoje ir asmeniškai pakvietė D. Huntą į rugsėjo 5 ir 9 dienomis vyksiančias Europos U-21 čempionato atrankos rungtynes.

REKLAMA

Ambasadorius paatviravo, kad jam asmeniškai futbolas - sportas numeris vienas. „Tikrai pasinaudosiu kvietimais ir žadu atvykti į rungtynes tiek Kaune, tiek Alytuje. Savaime suprantama, kurias komandas palaikysiu, bet Lietuvos jaunimo rinktinei taip pat linkiu sėkmės“,- lietuviškai kalbėjo D. Huntas.

Pasak E.Eimonto, rugsėjo pradžioje vykstanti britiško futbolo savaitė Lietuvoje – įdomi įžanga prieš kitų metų didžiuosius mūšius tarp nacionalinių Lietuvos ir Anglijos rinktinių.

REKLAMA
REKLAMA

„Pokalbyje apsitarėme, kokią futbolo šventę kartu su ambasada galime padovanoti Lietuvos ir Anglijos futbolo fanams. Jau planuojame renginius, skirtus tiek vaikams, tiek ir suaugusiems, - teigė LFF generalinis direktorius - Pozityvus ambasadoriaus priėmimas nuteikia džiugiai - visada siekiame, kad prie futbolo renginių prisidėtų ne tik sporto organizacijos.“

Lieuvos ir Anglijos jaunimo futbolo rinktinių dvikova vyks rugsėjo mėn. 5 d. 19 val. S.Dariaus ir S.Girėno stadione. Lietuvos ir Velso komandos susitiks rugsėjo 9 d. 19 val. Alytaus miesto stadione. Bilietus į rungtynes platina „Bilietai.lt“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų