REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje vieši buvęs garsus futbolo klubo „A. C. Milan“ žaidėjas Graziano Mannari. Europos taurę pelnęs futbolininkas rugpjūčio 30 d. dalyvaus „Talentų futbolo akademijos“ atvirų durų dienoje Vilniuje. Nemokamame renginyje vaikai galės susipažinti su legendiniu futbolininku ir išbandyti itališkojo futbolo mokyklos treniruočių metodiką, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

1988 metų Italijos supertaurės ir 1989 metų Europos taurės laimėtojas Graziano Mannari su vaikais iš Lietuvos dirba nuo 2009 metų, o prajusių metų rudenį tapo oficialios „A. C. Milan“ futbolo akademijos techniniu direktoriumi Lietuvoje.

REKLAMA

Futbolo specialistas iš Italijos, kalbėdamas apie jaunųjų talentų ugdymą, pabrėžia „A. C. Milan“ naudojamos metodikos išskirtinumą visame pasaulyje. „A. C. Milan“ klubas buvo vienas pirmųjų, į jaunųjų futbolininkų ugdymą pažvelgęs iš kitos perspektyvos. Sukurta nauja, revoliucinė vaikų ugdymo programa futbolo specialistų yra laikoma bene geriausia visame pasaulyje. Suformuotas naujas požiūris į talentų ugdymą, privertė pasitempti ir kitus elitinius futbolo klubus, siekiančius pakartoti „A. C. Milan“ sėkmę“, – pasakoja G. Mannari.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolo specilistas, bendradarbiaujantis su „A. C. Milan“ akademijomis Japonijoje bei Lietuvoje, teigia, kad jaunieji futbolininkai iš Lietuvos turi ryškių pranašumų prieš savo bendraamžius kitose šalyse. „Per savo ilgametę patirtį dirbant su vaikais, pastebėjau, kad vaikai Lietuvoje yra labai disciplinuoti, motyvuoti ir kūrybingi. Žinoma, disciplinos lygis Azijos šalyse yra žymiai aukštesnis, tačiau Lietuvoje vaikai tai kompensuoja savo kūrybiškumu, o tai yra viena esminių „A. C. Milan“ akademijos vertybių“, – teigia garsus futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį 10:00 val. „Sportima“ arenoje Vilniuje su vaikais susitinkantis G. Mannari pažadėjo vaikams atskleisti ir keletą futbolo paslapčių. „Mūsų susitikimo su vaikais tikslas nebus tik susipažinimas – aš su savimi turėsiu sportinę aprangą ir taip pat rengiuosi pagainioti kamuolį su vaikais. Man patinka iššūkiai, tad tikiuosi, kad sutiksiu stiprių futbolininkų ir nebus lengva su jais kovoti“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų