REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rugsėjo 14 dieną Vilniaus gatvės, o tarp jų ir Gedimino prospektas, virs ne tik bėgikų, bet ir krepšininkų susibūrimo vieta, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą kartą per savo gyvavimo istoriją Sostinės krepšinio mokykla (SKM) naują sezoną pasitiks surengdama „Krepšinio maratoną 2014“.

REKLAMA

Praėjusiais metais maratone dalyvavo 150 įvairaus amžiaus krepšininkų. Šiemet SKM suvienys jėgas su naujais bičiuliais – „Danske Bank Vilniaus maratonu“.

„Krepšinio maratono 2014“ dalyviai turės galimybę rungtis trijuose skirtinguose maratonuose. Patiems mažiausiems oranžinio kamuolio mylėtojams SKM surengs mažąjį maratoną, kuriame bėgti ir varytis kamuolį reikės 350 metrų.

Vyresniesiems krepšininkams teks kur kas labiau paprakaituoti – varydamiesi kamuolį Gedimino prospektu jie turės įveikti 1 kilometro atstumą. Tiek didžiajame, tiek mažajame maratonuose galės dalyvauti visi norintys.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšinio maratonas 2014“ bus ne tik puiki pramoga įvairaus amžiaus krepšinio entuziastams, bet ir visiems didžiausios Lietuvoje krepšinio mokyklos auklėtiniams – jaunieji sportininkai taip pasitiks naująjį sezoną.

Šio renginio metu SKM nariai išbandys jėgas komandiniame maratone. Šioje rungtyje varžysis ne tik moksleiviai, bet ir jų treneriai bei tėveliai.

SKM kartu su „Danske Bank Vilniaus maratonu“ dalyviams žada surengti neįtikėtiną renginį, kuriame reikės išlieti ne vieną prakaito lašą, tačiau bus verta – dalyvių laukia šaunūs prizai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų