REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Įrodyk, kad žinai apie svarbiausius Lietuvoje įgyvendinamus transporto sektoriaus projektus, finansuojamus Europos Sąjungos paramos lėšomis. Atsakyk į žemiau pateiktus klausimus ir laimėk Susisiekimo ministerijos prizus – didelį skėtį ar kelionines skaitmenines svarstykles bagažui sverti.

REKLAMA
REKLAMA

Panaudojant Europos Sąjungos paramą šalies keliuose įdiegta gausybė eismo saugos priemonių: rekonstruotos pavojingiausios sankryžos, prie intensyvaus eismo kelių buvo tiesiami pėsčiųjų ir dviračių takai, įrengti apsauginiai atitvarai, apšviesti pavojingi kelių ruožai. Šie darbai atlikti vykdant inžinerinių eismo saugos priemonių diegimo projektus, taip pat rekonstruojant magistrales bei plėtojant ekologiško transporto infrastruktūrą miestuose. 2007–2013 metų laikotarpiu tokiems darbams buvo panaudotos ES sanglaudos fondo ir Europos regioninės plėtros fondo lėšos.

REKLAMA

1. Kiek kartų sumažėja eismo įvykių kelių ruožuose, prie kurių nutiesiamas pėsčiųjų ir dviračių takas?

a. 2 kartus

b. 3 kartus

c. 5 kartus

2. Koks didžiausias dviratininkų renginys šį mėnesį vyksta Lietuvoje?

a. Velomaratonas

b. Dviračiu aplink Lietuvą

c. Kritinė masė

Nugalėtojai bus renkami burtų keliu iš tų, kurie teisingai atsakys į klausimus ir pateiks savo el. pašto adresą. Atsakymus į klausimus pateikite šios publikacijos komentaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų