REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ferrari“ pilotas Fernando Alonso abejoja Danielio Ricciardo galimybėmis šiemet rimčiau pasipriešinti „Mercedes“ lenktynininkams kovoje dėl čempiono titulo, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Australas, pasinaudojęs incidentu, kuriame sudalyvavo abu „Mercedes“ pilotai, triumfavo praėjusį savaitgalį Belgijoje vykusiose F-1 lenktynėse. Tai jau buvo trečioji „Red Bull“ piloto pergalė šių metų F-1 sezone.

REKLAMA

Po varžybų D. Ricciardo pareiškė, kad nenuleidžia rankų ir nesitraukia iš kovos dėl šių metų F-1 čempiono titulo. Tačiau F. Alonso mano, kad šiemet rimčiau pasipriešinti „Mercedes“ pilotams yra tiesiog nerealu.

„Ne, nemanau“, – atsakė F. Alonso, paklaustas ar D. Ricciardo dar turi šansų šiemet pakovoti dėl čempiono titulo.

„Akivaizdu, kad jis puikiai atlieka savo darbą ir toliau stebina visus, tačiau „Mercedes“ persvara... kvalifikacijoje jie buvo 2 sek. greitesni. Kai jie finišuoja lenktynėse jų persvara tik didėja. Jei kas nors ir gali rimčiau pasipriešinti „Mercedes“ pilotams, tai tik Danielis.“

Trečią pergalę Belgijoje iškovojęs D. Ricciardo lenktynininkų įskaitoje užima 3 vietą. Nuo antroje vietoje esančio Lewiso Hamiltono australas kol kas atsilieka 35 taškais. Nuo čempionato lyderio Nico Rosbergo – dar 29-iais.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų