REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos Apple tikėjai turi problemų su reikiamo kiekio iPhone 6 ekranų tiekimu dėl problemų su vieno iš komponentų dizainu. Apie tai praneša naujienų agentūra Reuters, remdamasi savais šaltiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Informatoriai iš komponentų tiekėjų tarpo pranešė, kad birželio ir liepos mėnesiais ekranų gamybą trikdė nenumatyti pokyčiai. Priežastimi tapo ekrano pašvietimo komponentų pakeitimai.

REKLAMA

Vieno iš šaltinių teigimu, kompanija Apple, siekdama kuo labiau suploninti išmaniojo telefono korpusą, iš pradžių norėjo atsisakyti vieno iš dviejų pašvietimo plėvelių sluoksnių.

Pasirodė, kad nauja konfigūracija nesuteikia reikiamo ryškumo lygio, todėl teko sparčiai keisti komponento struktūrą. Tam prireikė šiek tiek papildomo laiko, o privertė pristabdyti iPhone 6 gamybos ir surinkimo procesą. Dabar gamyba vėl atnaujinta, o Apple partneriai bando kompensuoti sugaištą laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu neaišku, ar minėti trikdžiai gali įtakoti iPhone 6 debiuto rinkoje datą ir šio išmaniojo telefono tiekimo apimtis. Tradiciškai Apple savo naujus išmaniuosius telefonus išleidžia šventinių išpardavimo sezono išvakarėse.

Šiuo metu iPhone 6 ekranų gamyba užsiima trys kompanijos – LG Display, Japan Display ir Sharp. Visų trijų kompanijų atstovai atsisakė ką nors komentuoti šiuo klausimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų