REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 28 d. (ketvirtadienį) „Credit24“ arenoje prie Balto tilto vyks įspūdingiausias paplūdimio tinklinio metų renginys – tinklinio naktis. Renginio metu žiūrovai galės stebėti parodomąsias tinklinio varžybas tarp Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo, „Geležinio vilko“ regbio klubo bei pramogų verslo žvaigždžių komandų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklinio aikštelėje laukia intriguojanti kova tarp futbolo ir regbio profesionalų. Žiūrovai turės progą įvertinti, ar Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai yra greiti ir vikrūs ne tik futbolo aikštėje, bet ir ant smėlio. Jiems iššūkį ketina mesti galingi „Geležinio vilko“ vyrai bei kelios pramogų verslo atstovų komandos.

REKLAMA

Publika taip pat galės išbandyti savo jėgas konkursuose, kurių nugalėtojai bus apdovanoti paplūdimio tinklinio atributika bei rėmėjų dovanomis. Renginį vainikuos naktinio turnyro bei parodomųjų varžybų nugalėtojų apdovanojimų ceremonija ir diskoteka.

Mėgėjų turnyras 4x4

Paplūdimio tinklinio entuziastai taip pat kviečiami registruotis į „Tinklinio nakties 2014” mėgėjų turnyrą 4x4, kuris prasidės 18.00 val. Komandoje privalo būti bent 1 mergina ir ne daugiau nei 1 žaidėjas, dalyvavęs 2014 m. aukščiausioje tinklinio lygoje arba paplūdimio tinklinio Lietuvos čempionate. Nugalėtojų laukia vertingos rėmėjų dovanos. Registracija elektroniniu paštu [email protected].

Esant blogam orui, renginys gali būti perkeltas į kitą dieną. Įėjimas į renginį yra nemokamas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų