REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tikriausiai tapsite jautresni, labiau slėgs konkurencija, kitų nepritarimas, nedraugiška kritika. Blogiausia, kad savo nepasitenkinimą galite išlieti ant artimiausių žmonių galvų. Taip patys netektumėte galimybės pasiguosti, atsiremti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikriausiai pajusite didelį kūrybinį polėkį. Patartina pasportuoti arba užsiimti kūrybiniu projektu. Pagalvokite, kaip galėtumėte įprasminti vaikų laisvalaikį. Kartu su jais paieškokite tinkamų variantų.

REKLAMA

Dvyniai Malonumų šiandien turėsite kur kas mažiau nei pareigų. Dėl didelio darbo krūvio ar neplanuotų nesklandumų gali nukentėti jūsų nervai, o tuo pačiu ir asmeniniai santykiai.

Vėžys Išbandymų gali patirti asmeniniai santykiai. Žmonėms, su kuriais bendraujate, nekelkite per didelių reikalavimų, nesistenkite jų pakeisti. Jie vis tiek nepasikeis, o santykiai dėl jūsų netakto gali stipriai pašlyti.

Liūtas Norėdami pasipelnyti ar sutaupyti, galite pakliūti į nelabai malonią padėtį. Jums gali nutikti kaip šykštuoliui, kuriam tenka mokėti du kartus už tą patį dalyką. Siekite kokybės, nesielkite neatsakingai ir savanaudiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ši diena gali būti įdomi. Domėsitės įvairiais abstrakčiais arba su užsieniu, teise, aukštuoju mokslu, kelionėmis susijusiais dalykais. Tai, ką sužinosite, gali gluminti dėl moralės ir teisingumo prasmės iškraipymų.

Svarstyklės Jus gali remti prie sienos dalykiniai partneriai ar klientai, reikalaudami garantijų, įsipareigojimų. Įvertinkite praeities klaidas ir dabar veikite apdairiai. Tolesnė sėkmė labai priklausys nuo jūsų patirties, lankstumo.

Skorpionas Ši diena nuteiks bendravimui su įvairiais žmonėmis, susitikimams, deryboms, o labiausiai - kūrybai ir pramogoms. Patirsite nekasdieniškų įspūdžių, bet tuo pačiu galite pasiduoti nekokioms pagundoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Mažiau galvokite apie tuos dalykus, kurie nebeturi prasmės arba yra nerealūs. Aklai netikėkite pažadais ir patys jų lengvai nedalinkite - juk juos reikės vykdyti. Kai kam dėl to gali pakvipti rimtomis problemomis.

Ožiaragis Rytas nekoks, dėl išsiblaškymo gali kilti problemų. Vėliau nuotaika suges tuo atveju, jeigu paaiškės, kad per mažai nuveikėte, neužbaigėte, ką privalote. Arba dėl vis iš naujo girdimos demagogijos, nemalonių priekaištų.

Vandenis Būsite nusiteikę tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, imti paskolą, nuomotis, išnuomoti. Kils noras puošti, tobulinti aplinką. Vis dėlto tai apgaulinga diena, tad rimtai pasiskaičiuokite, kad jūsų išlaidos neviršytų pajamų.

Žuvys Rytas gana komplikuotas, tad būkite atsargūs. Regis, šiandien pavyks atnaujinti kelis senus ryšius. Gausite informacijos, kuri padės apsispręsti dėl kelionės, mokslo krypties, arba padaryti kitokį ryžtingą žingsnį. Tiesa, labai lengva suklysti.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų