REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turi gerą idėją, tačiau trūksta pagalbos ją įgyvendinant? Tavo organizacijai reikalinga parama?

Turi gerą idėją, tačiau trūksta pagalbos ją įgyvendinant? Tavo organizacijai reikalinga parama?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kreipkis į mus! www.geridarbai.lt – mes padedame įgyvendinti geras idėjas!

Lietuvoje gyvena beveik 3 milijonai žmonių. Čia savo veiklą vykdo daug įvairių organizacijų. Kiekviena iš jų – vienija piliečius, turinčius bendrų tikslų, puoselėjančių vienodas vertybes ir planuojančių kartu įgyvendinti bendras idėjas. Kartais trūksta tik vieno nedidelio žingsnelio, kad šios idėjos virstų realybe. Būtent dėl šios priežasties, buvo įkurta paramos programa „Geridarbai.lt“ – čia kiekviena pelno nesiekianti organizacija turi šansą gauti iki 5000 Lt paramą konkretaus projekto įgyvendinimui. Pagrindinis Geridarbai.lt tikslas – paremti talentingus, kūrybiškus, atsidavusius ir ambicingus Lietuvos piliečius, kurie priklauso tam tikrai organizacijai, įgyvendinant jų rengiamus, visuomenę ir aplinką keičiančius, profesinį ir asmeninį tobulėjimą skatinančius, nekomercinius projektus.

REKLAMA

Teikite savo paraišką jau dabar!

Savo projektą sekančio mėnesio konkursui, galite pateikti iki einamojo mėnesio 24 dienos imtinai. Tai padaryti galite puslapyje www.geridarbai.lt esančioje skiltyje „Pateikti projektą“. Jeigu esate parengę projektą su aiškiai numatytais tikslais - užpildysite paraišką per kelias minutes. Konkursas vyksta dviem etapais. Pirmasis - nuo einamojo mėnesio 24 dienos iki paskutinės mėnesio dienos. Jo metu projektai peržiūrimi kompetentingos komisijos ir dalis jų (vidutiniškai 4 – 8 projektai) atrenkami į balsavimo etapą. Antrasis – viešas balsavimas, kurio metu surinkti balsai ir lemia, kurios organizacijos gaus paramą.

REKLAMA
REKLAMA

Padėkite laimėti kitiems!

Internete rengiamas viešas balsavimas www.geridarbai.lt puslapyje prasideda kiekvieno mėnesio 1 dieną 09:00 val. ir tęsiasi iki to paties mėnesio paskutinės dienos 18:00 val.. Padėti laimėti vienai iš organizacijų gali kiekvienas. Balsavimas www.geridarbai.lt puslapyje yra nemokamas, o būtent surinktų balsų skaičius ir nulemia, kurios organizacijos gaus paramą savo idėjų įgyvendinimui. Dažniausiai 2 organizacijos yra paremiamos kiekvieną mėnesį, o jų projektams įgyvendinti yra skiriama iki 10 000 Lt parama!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmas konkursas paramai gauti, buvo surengtas 2010 metų birželį. Jau 4 paramos programos gyvavimo metus kas mėnesį skiriame po 5000 Lt pelno nesiekiančių organizacijų projektams, o išskirtiniais atvejais paremiami net keli projektai, ar skiriama didesnė paramos suma! Drauge su „Geridarbai.lt“ pagalba jau įgyvendinta daugybė projektų, kurių bendra vertė yra daugiau nei 270 000 Lt.

Užsakymo nr.  4801

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų