REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunimo olimpinės žaidynėse Nandzinge dėl medalių krepšininkai kovojo kamuolio dėjimo į krepšį turnyre. Lietuvai atstovavo Kristupas Žemaitis. 191 cm ūgio sportininkas puikiai pradėjo varžybas ir po pirmojo rato buvo trečias. Antrame rate jam pritrūko tik vieno balo, kad patektų į finalinį ketvertuką. Kristupas liko 5 vietoje. Žaidynių aukso medalis įteiktas prancūzui Karimui Moulionui. Krepšininkės rungtyniavo tritaškių metimo rungtyje, praneša LTOK.

REKLAMA
REKLAMA

Varginantį varžybų penkių skirtingų rungčių (plentas, kalnai, BMX) komandinių varžybų maratoną Nandzinge baigė dviratininkės. Lietuvės Ema Manikatė ir Ernesta Strainytė įrodė, kad yra tikros plento lenktynininkės. Mūsų dviratininkės 46 km plento lenktynėse finišavo su lyderių grupe. Ema tarp 60 dalyvių buvo antra ir pelnė 80 taškų, o Ernesta – aštunta ir pelnė 20 taškų. Nugalėjo brazilė.

REKLAMA

Komandinėje įskaitoje po visų rungčių žaidynių čempionėmis tapo italės – 248 taškai, antros – čekės – 230, trečios – danės -225 taškai. Silpnai pasirodžiusios kitose lenktynėse, bet laimėjusios BMX varžybas, Ekvadoro sportininkės buvo ketvirtos – 200 taškų. Lietuvės užėmė gan aukštą 9 vietą – 124 taškai, kuriuos jos pelnė 3 rungtyse iš 5. Tiek pat taškų surinko ir japonės, bet jos aštuntos, nes laimėjo vieną rungtį.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą pergalę iškovojo paplūdimio tinklininkai. Matas Navickas ir Edvinas Vaškelis nugalėjo Jamaikos atstovus – 2:0 (21:18, 21:10). Ši pergalė atvėrė kelią į atkrintamąsias varžybas. Mūsiškiai jau pateko į 16-uką.

Varžybas fechtavimo rungtimi pradėjo penkiakovininkės. Tiksliau pasakius, čia bus kovojama keturkovėje – be jojimo. Aurelija Tamašauskaitė 13 susitikimų laimėjo, o 10 – pralaimėjo. Ji kol kas 10 vietoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų